Közélet

JÁTÉK! Szeged szépei mérik össze bájaikat

JÁTÉK! Szeged szépei mérik össze bájaikat

2012. november 29., csütörtök
JÁTÉK! Szeged szépei mérik össze bájaikat

Szeged legszebb lányai gyűlnek össze az IH Rendezvényközpontba december elsején este. Az V. Szeged Szépe szépségkirálynő-választás zsűrijében helyet foglal Pindroch Csaba színész is - játsszon velünk, nyerjen páros belépőt a rendezvényre!

Nem csak helybéli, de az ország minden pontjáról érkező lányok mérhetik össze bájaikat Szegeden az IH Rendezvényközpontban. A Szeged Szépe szépségkirálynő-választást 2008-ban indult útjára, azóta a régió legjelentősebb szépségversenyévé nőtte ki magát. A zsűriben közismert személyiségek pontozzák a lányokat, akik értékes ajándékokkal, portfóliókkal térhetnek haza a verseny után. A legszebbnek választott hölgy pedig egy speciálisan ez alkalomra készített, 14 gyémántot tartalmazó fehérarany gyűrűt kap jutalmul. December 1-én, 20 órától kezdődik az V. Szeged Szépe szépségkirálynő-választás gálaestje az IH Rendezvényközpontban. A rendezvényen fellép

Tandi Flora

énekes,

Berki Eszti & Ecker Szilvia

divattervezők ruhabemutatóját láthatjátok majd. Az eseményre számos neves személyt hívtunk meg, a zsűriben többek közt helyet foglal

Pindroch Csaba

- színész,

Győrfi Pál

- az Országos Mentőszolgálat Kommunikációs és PR igazgatója,

Bajusz Huba

- plasztikai sebész, a Szent Gellért Magánklinika egyik alapítója, a Szent-Györgyi Albert Rotary Club elnöke,

Deák István

- okleveles közgazdász - a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi karának dékánhelyettese, a Pénzügyek Nemzetközi Kapcsolatok Intézete Számviteli Szakcsoportjának vezetője,

Varga Péter

- jogász - a Printker Office Land Zrt. elnök-vezérigazgatója,

Zelena András

, a szegedi Városi Televízió ügyvezető igazgatója,

Szikszai Johanna

modell, fotómodell, Elite Model Look 2007. Válaszoljon kérdésünkre és nyerjen belépőt a szombat esti gálára! A helyes választ adók között öt darab páros jegyet sorsolunk ki a szombaton IH Rendezvényközpontban tartott szépségversenyre.

- Honnan érkezett a Szeged Szépe tavalyi győztese, Lovas Annabella? (Segítséget a hölggyel készített interjúnkban olvashat!)

A.

Szolnok

B.

Mogyoród

C.

Tiszakécske A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb november 30-a (péntek) reggelig. Szerencsés játékosunkat a délelőtt folyamán e-mailben értesítjük nyereményéről, melyet a szerkesztőségünkben (Szentháromság utca 77.) vehet át szombaton 12 óráig.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.