Hátország: Tápén sem lassított a SZEOL-SZVSE-ifi

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A vendégek az ötgólos Szántó Dániel szenzációs teljesítményének köszönhetően nőttek ellenfelük fölé a megyei ifibajnokság 4. fordulójában.

Továbbra is százszázalékos az U19-es megyei I. osztályú bajnokságban a SZEOL-Szegedi VSE. A szegediek a Csongrád és a Bordány után a Tápét is idegenben fektették két vállra. A Hódmezővásárhelyi FC II. ellen korábban elhalasztott hazai meccsüket szeptember 12-én, szerdán pótolják majd.

A hétvégén Tápén az első félidő szoros eredménye után Szántó Dániel eredményessége bizonyult döntőnek. A jól küzdő tápéi csapat ugyan 0-4-nél szépített, de a látogatóknak erre is volt válaszuk, Szántó két újabb remekbe szabott találata adta meg a kegyelemdöfést.

Az U19-es megyei I. osztályú bajnokság 4. fordulójában:

Tápé ESK – SZEOL-Szegedi VSE 1-6 (0-1). Tápé, vezette: Juhász Mihály (Ujhelyi Péter).
Tápé: Takács T. – Kovács Hegedűs Cs., Ábrahám K. (Papp B.), Balog I., Fábián-Saleh H., Kónya B. (Rácz V.), Terhes D. (Kéri P.), Szabó T., Béres Á. (Bozsó M.), Török Gy., Szécsi T. Vezetőedző: Fülöp László.
SZEOL-SZVSE: Mészáros L. – Kertész G. (Judik T.), Faragó N., Petrovics L., Gulyás B. (Rádai Cs.), Németh R., Bakai P. (Ibis Dursun), Szántó D., Enyedi Á., Varga K. (Juhász-Vedres Z.), Kiss Á. (Pink R.). Szakmai igazgató: Sahin-Tóth Dezső.
Góllövők: Szécsi T. (67′), ill. Szántó D. 5 (2′, 50′, 60′, 69′, 88′), Enyedi Á. (62′)
Jók: Szécsi T., Szabó T., ill. Szántó D. (a mezőny legjobbja), Judik T., Pink R.

Előző sztori

Hátország: megszületett a Szeged 2011 első diadala

Következő sztori

Hátország: eredményes hétvégét zártak a HFC ifistái