Sport

Hátország: Szentesen remekeltek a Rendőr TE ifjoncai + FOTÓK

Hátország: Szentesen remekeltek a Rendőr TE ifjoncai + FOTÓK

2012. szeptember 20., csütörtök
Hátország: Szentesen remekeltek a Rendőr TE ifjoncai + FOTÓK

A Rendőr TE három korosztályban öt csapattal szerepelt a hétvégi Kurca-parti tornán, s az U7-esek és az U11-esek mezőnyében is Szegedre hozta az első helyezést.

A Hszaták-Junior FC Szentes egész napos kispályás utánpótlás labdarúgótornát rendezett szeptember 15-én a szentesi Pusztai László Sporttelepen három korosztályban, korosztályonként tíz-tizennégy csapat részvételével. Az U7, U9, U11-es korosztályban a szegedi Rendőr TE labdarúgó-szakosztálya is képviseltette magát (az U7-es és az U9-es korosztályban két-két csapattal neveztek a Tisza-partiak). A szervezők által jól előkészített pályán reggeltől késő délutánig folyamatosan zajlottak a küzdelmek. A torna jó alkalmat biztosított arra, hogy a „nyári szabadságból” visszaérkezett ifjak visszarázódjanak a sportéletbe. Az U11-es korosztályban tíz csapat részvételével két ötös csoportban kezdődtek a mérkőzések. A Rendőr TE korosztályos csapata minden csoportmérkőzését megnyerve jutott a döntőbe 12 ponttal, 11 rúgott és 1 kapott góllal. A másik ágon a csoportelsőséget a szandaszőlősi együttes szerezte meg ugyancsak 12 ponttal és plusz 10-es gólkülönbséggel. Az elért eredmények egy szoros, izgalmas mérkőzést reményét csillantották meg a közönség számára. Így is lett, a döntő első perceiben rúgott góllal a végletekig kiélezett küzdelemben a Rendőr TE alakulata nyerte az U11-es korosztály részére kiírt tornát.

A Rendőr TE U11-es csapatának tagjai:

Zékány Botond, Ördögh Ákos, Szántai Szabolcs, Szántó Adrienn, Masa Rajmund, Petheő Bence, Markovics Levente, Pintér Dániel, Puskás Attila, Piti Gergő, Sóti István, Kis Barnabás.

Az U9-es korosztályban tizennégy induló csapat között a Rendőr TE-DAFC két gárdát indított. A

Horváth Zoltán

által irányított 2004-es csapat büntetőkkel a harmadik helyet szerezte meg, míg

Simon Róbert

által vezetett, fiatalabb srácokat is felvonultató csapat a hatodik helyezést érte el. A gólkirályi címet ebben a korosztályban a szegedi

Horváth Zalán

kapta meg.

U9, a Rendőr TE-DAFC I. csapata:

Horváth Zalán,

Kovács Péter, Pálfi Erik, Sajti Krisztina, Borsi Botond, Pósa Ádám, Varga Botond.

Edző: Simon Róbert.

U9, Rendőr TE-DAFC II.:

Wenner Miklós, Mari Domokos Kolos, Ilyés Áron, Fegyvessy Bálint, Földvári Ádám, Tápai Bálint, Nagy Bendegúz.

Edző: Horváth Zoltán. A legkisebbeknél, az U7-es korosztályban tizenhárom csapat jelezte indulását. A Rendőr TE-DAFC csapat szerezte meg az első helyet, hasonlóképpen a U11-es egységhez pontvesztés nélkül. A döntőt a hazai, szentesi csapattal játszották, ahol fordulatos mérkőzésen 5-2 nyertek a szegedi fiúk. A Rendőr TE másik csapata a Szanda Focisuli ellen játszotta a bronzmérkőzést. A büntetőkkel elvesztett mérkőzést tekintve a negyedik hely megszerzése ekkora mezőnyben nagyszerű eredménynek bizonyult. Az U7-es korosztályban a legjobb játékos címet a szegedi

Geretovszky Márton

kapta.

U7, Rendőr TE-DAFC:

Kocsis Dániel, Nagy Botond, Geretovszky Márton, Ilyés Hunor, Borsik Roland.

U7, Rendőr TE:

Délceg Olivér, Kószó Kristóf, Szabó Dávid, Rully Marcián, Floszlik Benedek.

Felkészítők:

Hódi Zsuzsanna, Siket Lajos, Simon Róbert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.