Gazdaság

Elfogadhatatlannak tartják az emberek az IMF-diktátumokat

Elfogadhatatlannak tartják az emberek az IMF-diktátumokat

2012. szeptember 15., szombat
Elfogadhatatlannak tartják az emberek az IMF-diktátumokat

Nemcsak a Fidesz-, de az MSZP-szimpatizánsok is elfogadhatatlannak tartják a Nemzetközi Valutaalap (IMF) megszellőztetett feltételeit - írta szombati számában a Magyar Nemzet arra a felmérésre hivatkozva, amelyet a lap megbízásából készített a Nézőpont Intézet.

A lap ismertette: a legelutasítottabb feltétel a családi pótlék és a nyugdíjak csökkentése: tízből kilenc magyar elfogadhatatlannak tartja ezeket. A nyugdíjkorhatár emelését az összes megkérdezett 85 százaléka mondta túl magas árnak. A magyarok 74 százaléka a személyi jövedelemadó emelését sem tudná lenyelni az IMF-megállapodás érdekében - tették hozzá. A Magyar Nemzet szerint a felmérés alapján

Orbán Viktor

hétfői - a lap által ugyancsak szombaton közölt - parlamenti beszéde is jelképesen egybe kovácsolta a magyarokat, hiszen annak több elemével az ellenzékkel szimpatizálók többsége is egyetértett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.