/

Az év végéig lesz egyirányú a Vásárhelyi Pál utca + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Végig terelőtáblák fogadják a közlekedőket a Bakay Nándor utcától a Kenyérgyári útig a Kálvária sugárút felé. Hétfőn elkezdődtek az útépítési munkálatok, s várhatóan karácsonyig nem lehet a Kálvária felől behajtani a szakaszra.

A Vásárhelyi Pál utcában kétszer két forgalmi sáv épül a Bakay Nándor utca és a Kenyérgyári út közötti szakaszon. A felújítási munkálatok és a rókus-móravárosi főgyűjtő csatorna továbbépítését a Colas Út Zrt. végzi el 564 millió forintért. Kerékpársávot is kialakítanak és buszmegállókat építenek.

„Az egyirányú forgalom az építés teljes időszaka alatt érvényben lesz a forgalmi sáv időszakos eltolásával” – tájékoztatta portálunkat Csufor Sándor, a kivitelezést végző Colas Út Zrt. kelet-magyarországi területi igazgatója. Hozzátette, karácsonyra kell elkészülniük a munkálatokkal.

Torlódások kialakulására lehet számítani, ezért, aki teheti, kerülje el ezt az útszakaszt. Az érintett keresztutcák megközelíthetősége lehetőség szerint végig megmarad. Négy buszjárat útvonala azonban módosul a munkálatok idejére, Móraváros irányban az érintett szakaszon levő két autóbuszmegálló továbbra is üzemelni fog. Másik irányba terelőútvonalon közlekedik a 13, 13A és a 90, 90F jelzésű járat.

A forgalmi rend változásáról itt tájékozódhat!

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Olimpia: szerda délben Izland ellen...

Következő sztori

Szedeák: Molnár József nemzetközi szintű játékosokat képezne + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek