JÁTÉK! Nyerjen belépőket a Szedeák – Körmend kosármeccsre!

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szedeák és a SZEGEDma.hu közös játékában tíz darab kétszemélyes belépő keresi gazdáját a szombati NB I/A-s férfi kosárlabda-mérkőzésre!

Tölts egy napot az Aquapolisban az osztályoddal!

A Naturtex-SZTE-Szedeák versenyt hirdet a szegedi általános- és középiskolák osztályai között.
A csapat hátra lévő négy hazai találkozójára kilátogató osztályok (minimum 15 fő) a mérkőzések előtt az újszegedi sportcsarnok előterében a kísérő pedagógus által regisztrálhatnak, ezzel neveznek be a játékba. A jelentkezők közül április 4-én, az alapszakasz utolsó mérkőzésének félidejében sorsolják ki a nyertes csoportot, amely a klub vendégeként eltölthet egy napot a Napfényfürdő Aquapolisban. A nyerésre természetesen annál nagyobb az esély, minél több meccsen szurkol az osztály a lelátón.

A férfi kosárlabda NB I/A csoportos bajnokság 21. fordulójában az egyik aranyesélyest, a Fortress-Lami Véd Körmendet fogadja a Naturtex-SZTE-Szedeák március 3-án (szombaton) 18.30-kor. A Naturtex-SZTE-Szedeák és a SZEGEDma.hu jóvoltából ezúttal is belépőket nyerhetnek az izgalmasnak ígérkező mérkőzésre azok, akik helyesen válaszolnak a feltett kérdésünkre.

Melyik bajnoki szezonban verte meg utoljára idehaza a Szedeák a Körmendet?

A, 2001/2002
B, 2005/2006
C, 2010/2011

A válaszadásban segítséget kaphat, aki lájkolja a Naturtex-SZTE-Szedeák Facebook-oldalát!

A megfejtéseket a jatek@szegedma.hu e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával március 1-je (csütörtök) 11 óráig. A helyes megfejtők között (akiket e-mailben értesítünk) tíz darab kétszemélyes belépőt sorsolunk ki (ezeket majd szerkesztőségünkben, a Szeged, Szentháromság utca 77. szám alatt vehetik át pénteken 8 és 16 óra között).

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu Nyereményjáték szabályzatát.

Default thumbnail
Előző sztori

Csúszások a Széll-tervben

Default thumbnail
Következő sztori

Új időpontban a szegedi cigányságról szóló ankét

Legutóbbi hasonló cikkek