Közélet

Jobbik: a kormány csak megszorításokban tud gondolkodni

Jobbik: a kormány csak megszorításokban tud gondolkodni

2011. október 3., hétfő
Jobbik: a kormány csak megszorításokban tud gondolkodni

A Jobbik szerint a kormány "megbokrosodott", mivel nem tud másban gondolkodni, csak hogy újabb és újabb megszorításokkal hozza egyensúlyba a költségvetést, ezzel pedig megszorítások tekintetében túltesz Bokros Lajoson is - jelentette ki Volner János hétfői sajtótájékoztatóján.

Az ellenzéki képviselő hangsúlyozta: a kormány folyamatosan jövedelem-átcsoportosításokat hajt végre a szegények és az átlagos keresetűek rovására és a gazdagok hasznára, ezzel pedig egy "olyan nyertes csoportot hoz létre, amely feltétel nélküli Fidesz-szavazókból áll".

Volner János

szerint a kampányban ígért jóléti fordulattal a kormány folyamatos megszorításai homlokegyenest ellenkeznek, ezért a Jobbik továbbra is előre hozott választásokat követel, hogy az emberek elmondhassák véleményüket a végrehajtás alatt álló kormányprogramról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.