Hátország: jól küzdött a favoritok ellen a Szedeák U23

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Két fordulón jutott túl a bajnokságban a Naturtex-SZTE-Szedeák U23-as kosárlabdacsapata, mely a rendkívül jó erőkből álló Paksnak és Albacompnak is méltó ellenfele tudott lenni.

Zoran Markovics legényei a rajton úgy szenvedtek vereséget az Atomerőmű vendégeként, hogy a harmadik negyed vége felé még náluk volt az előny. A záró felvonásra azonban elfáradtak a mieink. A következő körben az Albacompot is sikerült megizzasztaniuk Széll Bencééknek, itt is vállalható vereség lett a vége. A csapat teljesítménye azonban mindenképpen biztató a továbbiakra nézve.

NB I/A U23-as bajnokság 2. forduló:

Naturtex-SZTE-Szedeák – Albacomp 59-80 (12-18, 19-24, 11-23, 17-15). Újszegedi sportcsarnok, 50 néző. Vezette: Vezsenyi, Kovács Zs.
Szedeák: Széll 13/6, Wirth 18/9, Rozs 3, Mészáros, Kardos 8. Csere: Molnár B. 3/3, Horváth J. 4, Koszta, Jáhni 6, Csanda 4. Edző: Zoran Markovics.
Az Albacomp legjobb dobói: Juhos 19/6, Keller V. 12, Madár 11/9, Somogyfoki 10.

Zoran Markovics: “Az Albacomp remek erőkből álló csapat, méltó példája annak, hogyan kell kinéznie egy U23-as együttesnek. A játékosaimat dicséret illeti, mert végig derekasan küzdöttek a mérkőzésen, büszke vagyok rájuk.”

Az 1. fordulóban:

Atomerőmű SE – Naturtex-SZTE-Szedeák 93-73

Előző sztori

Játék! Nyerjen páros belépőt a szegedi Pinceszínház Válás Budán című előadására!

Következő sztori

Uzsorakamatra kölcsönzött a maroslelei férfi