Sport

Futsal: nehéz meccs előtt az UTC-Junior Sport

Futsal: nehéz meccs előtt az UTC-Junior Sport

2011. szeptember 18., vasárnap
Futsal: nehéz meccs előtt az UTC-Junior Sport
Legutóbb, hétfőn, megszerezte első győzelmét az UTC-Junior Sport férfi futsalcsapata az NB I-ben a Rubeola ellen hazai pályán. Hétfőn ismét itthon, ismét patinás, ám jóval erősebb ellenfél következik. A 2. forduló hétfői találkozóján megszerezte az olyannyira várt, s áhított első győzelmet népes hazai szurkolótábor buzdításától kísérve az UTC-Junior Sport. A soron következő bajnoki találkozónak ismét az újszegedi sportcsarnok ad otthont, az ellenfél pedig a minapi edzőpartner, az MVFC Berettyóújfalu kétszeres bajnok, magyar- és Szuperkupa-győztes gárdája lesz.

Online

Az UTC-Junior Sport - Berettyóújfalu NB I-es bajnoki furtsalrangadóról hétfőn este 19 órától, folyamatosan frissülő, online, szöveges tudósítás formájában számolunk be.
A Rubeola FC Csömör ellen legutóbb sok elrontott helyzetből és vendég részről hatalmas kapusbravúroktól bővelkedő első félidő után egygólos hátrányból fordított az UTC, kiváló második játékrészt produkálva. "Az első félidőben alapból hiányzott a csapatból a gól. A szünetben arról beszéltünk, hogy ha meglőjük az elsőt, onnantól gördülékenyebb lesz az egész, és így is történt. A Rubeola kapusa, rengeteg lövést hárított, véleményem szerint extraklasszis teljesítményt nyújtott. Most pedig a Berettyóújfalut fogadjuk, nehéz lesz, de nem feltartott kézzel megyünk ki a pályára, hanem természetesen győzni szeretnénk" - értékelte a Rubeola elleni 5-2-es győzelmetTrucz Zsolt, az UTC egyik alapembere. A Berettyóújfalu az első két fordulóban idegenben és hazai pályán egyaránt nyert, méghozzá az UTC szempontjából nem akármilyen csapatok ellen. Az első fordulóban az NB II Keleti csoport győzteséhez a Gödöllőhöz látogattak (melyet a második vonalban csak az UTC volt képes legyőzni) és győztek 4-3-ra, majd ugyanezt a produkciót hazai környezetben megismételték az Aramis ellen is (amely az 1. fordulóban 10-4-re verte Hegyesi Zsoltékat). A nyáron a Berettyó-partiaknál Bacsó Richárdot Turzó János váltotta a kispadon, egyik legjobb légiósuk, Sáfár Iuliu Tony a spanyol másodosztályba igazolt, de érkeztek brazil játékosok, akik közül Melo José Michel - vagy ahogyan csapattársai emlegetik, Michelzinho - az Aramis elleni meccsen történt kiállítása miatt nem játszhat az UTC ellen. A két gárda korábbi, három játékrészes edzőmeccsén 5-4-es Berettyó-győzelem született, de volt 3-2 az állás az újszegedieknek is. "Nem lesz egyszerű mérkőzés, de még jobb játékot várok, mint a Csömör ellen. Nekünk kedvezni szokott, amikor magasabb színvonalat képvisel az ellenfél, és fel tudunk nőni hozzá" - közölte portálunkkal Brinszky Adrián edző. "Játszottunk velük nem rég egy edzőmeccset, abból messzemenő következtetéseket nem szabad levonni. Elég felforgatott kerettel jöttek akkor, voltak távozóik, új edző ült a kispadra nem sokkal előtte, de biztos vagyok benne, hogy kozmetikáztak még a csapaton az utolsó hetekben. Izgalmas mérkőzésre számítok, de az biztos, hogy egy másik válfaja lesz a játéknak, mint amilyen az edzőmeccs volt" - tette hozzá. A hétfő este 19 órától az újszegedi sportcsarnokban kezdődő összecsapásra - a Csömör elleni bajnokihoz hasonlóan - ismét ingyenes lesz a belépés a hölgyek és a diákok részére, a belépőjegy egyébként most is 500 forint, egyben tombola is, mellyel értékes nyereményeket vihetnek haza a szerencsések.

A forduló programja:

Pénteken játszották: Vasas 1988 Déli Futsal - MAFC BME Docler Akadémia 5-0 (1-0) Colorspectrum Aramis - Haladás VSE hétfő 18.30 UTC Junior Sport - MVFC Berettyóújfalu hétfő 19 óra (vezeti: Kovács G., Rózsa, Makk) Gödöllő Bikák - DEAC Futsal Club hétfő 19.30 Üllő FC Cső-Montage - Rába ETO hétfő 19.30 Nagykáta SE Futsal Káta-GSM - Rubeola FC Csömör hétfő 19.30

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.