Közélet

Az internet (nem) kemény dió - 5. rész

Az internet (nem) kemény dió - 5. rész

2011. szeptember 28., szerda
Az internet (nem) kemény dió - 5. rész

Cikksorozatunk utolsó részéhez értünk, amiben összefoglaljuk az előző részek tanulságait. Útravalóként kitölthetitek rövid, online marketing kvízünket, és a helyes megoldók letölthetnek egy háttérképet a korábbi részek “diós” tippjeiből!

A sorozat végén már nyugodtan kijelenthetjük: az internet nem kemény dió. Minden csupán nézőpont kérdése. Ha meglátjuk az

online marketingben

rejlő lehetőségeket, és helyesen ki is használjuk őket, nagy versenyelőnyre tehetünk szert. Csupán kitartásra, kreativitásra és egy kevés indulótőkére van szükségünk, hogy sikereket érjünk el az interneten. • Legyünk kitartóak! Ha az egyik online marketing tevékenységünk nem hozza meg a várt eredményt, próbálkozzunk valami mással, egészen addig, amíg nem járunk sikerrel. • Legyünk kreatívak! Az interneten nyugodtan elrugaszkodhatunk egy kicsit a valóságtól és tervezhetünk egyedi akciókat, hűségprogramokat, nyereményjátékokat. Az eredetiséget sokkal jobban értékelik az ügyfelek, mint a lekoppintott ötleteket. • A kevés indulótőke is csodákra képes! A mai vállalkozói világban ez nem sok mindenre igaz, de az internetes megjelenésre igen. A sorozat végére készítettünk egy kvízt, hogy próbára tehessétek online marketing ismereteiteket. A helyes megoldók letölthetik háttérképünket! Ha bárhol elakadnátok, “lapozzátok” fel a korábbi részeket! A sorozat további részei:

Az internet (nem) kemény dió – 1. rész

Az internet (nem) kemény dió – 2. rész

Az internet (nem) kemény dió – 3. rész

Az internet (nem) kemény dió – 4. rész

Lele Zsófia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.