Sport

Sándorfalvára jön az NB I-es Kecskemét

Sándorfalvára jön az NB I-es Kecskemét

2011. augusztus 31., szerda
Sándorfalvára jön az NB I-es Kecskemét

A Kecskeméti TE NB I-es csapata szombaton Sándorfalvára látogat. Mivel a válogatott meccs miatt nincs hétvégén forduló, a megyei csapat pedig épp szabadnapos, egy igazi focigálát láthatnak a sándorfalvi füves pályán az érdeklődők.

A Sándorfalva edzője,

Tóth János

portálunknak elmondta, hogy egy régi, elfeledett kezdeményezés köszön most vissza. Hiszen egészen a kilencvenes évekig nagyon népszerűek voltak az úgynevezett hírverő meccsek. Ilyenkor egy-egy NB I-es klub ellátogatott vidéki, kisebb csapatokhoz és edzőmérkőzés keretében népszerűsítették a futballt. „Ez a régi hagyomány éledhet most újjá, aminek én személy szerint is nagyon örülök, s biztos vagyok benne, hogy egy jó hangulatú, látványos mérkőzést láthatnak majd mindazok, aki szombaton 17 órakor kilátogatnak Sándorfalvára” – nyilatkozta a tréner hozzátéve, hogy a Kecskeméti TE csapatát és elnökségét a találkozó végén megvendégelik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.