Sport

Labdarúgás: győzelemmel zárta a felkészülést az FK

Labdarúgás: győzelemmel zárta a felkészülést az FK

2011. augusztus 14., vasárnap
Labdarúgás: győzelemmel zárta a felkészülést az FK

Újabb felkészülési találkozón van túl az FK 1899 Szeged megyei II. osztályú csapata. Turjánék ezúttal Kiszomboron szerepeltek - nem is eredménytelenül.

Egy hét múlva bajnoki rajt - a szurkolók, a klubvezetők, az edzők és a játékosok egyre növekvő izgalommal várják a kezdő sípszót. A hátralévő időszakban még az apróbb simításokat hajtják végre a csapatok a minél jobb szereplésre készülve.

Toborzó!

Az FK 1899 Szeged labdarúgócsapata várja az 1993. január 1. után született, a sportághoz kedvet érző fiatalok jelentkezését. Jelentkezni Keresztúri János utánpótlás-vezetőnél lehet, szerdán és pénteken 18.30-kor a Felső Tisza-parti stadionban vagy a 06/20-808-66-55 telefonszámon. Az edzésre szerelést mindenki hozzon magával!

Ezen a hétvégén az együttesek lejátszották az utolsó edzőmérkőzéseiket. Így tett az FK is, a fiúk Kiszomborra látogattak. A nyári felkészülési időszak alatt már egyszer megmérkőztek egymással a felek, akkor a Felső Tisza parti stadionban barátságos, 4-4-es döntetlennel zárult a találkozó. A szombati "visszavágón" a megye kettes alakulat legyőzte az egy osztállyal feljebb vitézkedő ellenfelét. A kék-feketék megbízott edzője,

Dóra János

azonban így sem volt elégetett társai teljesítményével. Vélhetően a nyári hőség és a pénteki edzés okozta terhelés nyomta rá bélyegét a kék-feketék játékára, mindenesetre kissé dekoncentráltan és pontatlanul futballoztak. Ismét gólzáporos mérkőzést játszottak, ami abban a tekintetben hátrányos, hogy a védekezésen van mit javítani, de legalább támadásban is eredményes a csapat.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

Kiszombor - FK 1899 Szeged 4-5 (1-1)

Kiszombor. Vezette: Avramut.

FK 1899 Szeged:

Brunczvik (Meszes T.) - Fodor I., Gonda (Burzon), Dervaderics (Havas), Turján, Herczeg, Imre Z., Nagy V. (Murányi), Túróczi (Becsei), Lukács (Bakó), Dóra (Majoros).

Megbízott játékos-edző:

Dóra János.

Gólszerzők:

Horváth L., Pásztor G. (2), Kerekes R., illetve Dóra (2), Bakó, Majoros, Herczeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.