Sport

Futsal: az Aramisszal kezd az UTC-Junior Sport

Futsal: az Aramisszal kezd az UTC-Junior Sport

2011. augusztus 15., hétfő
Futsal: az Aramisszal kezd az UTC-Junior Sport

A Magyar Labdarúgó-szövetségben kisorsolták a futsal NB I menetrendjét az eljövendő szezonra. Az újonc UTC az Aramis otthonában kezd, majd a 3. fordulóban a minapi edzőpartner Berettyóújfalut fogadja a nagy nevek közül.

Idegenben kezdi meg élvonalbeli szereplését az UTC-Junior Sport együttese augusztus 29-én, hétfőn, a tavalyi bajnoki 4. Colorspectrum Aramis otthonában. Az élvonal még további négy újoncot köszönt az UTC-n kívül, hiszen tavasszal jutott fel az NB I-be nyugatról a Haladás és a MAFC, keletről pedig a Gödöllő és a Nagykáta. A Gödöllő Bikákat nem találjuk a felsorolásban, hiszen ott a kevéssé fantáziadús SE Sports Evolution Kft. néven vannak feltüntetve, míg a Nyíradonyi Huszárok idén DEAC-Armada néven küzd az első osztályban. A nagyobb nevek közül az Újpest kiesett, akárcsak az UTC által

osztályozón búcsúztatott Miskolc

,

a Fradi pedig visszalépett

egy osztállyal, így néhány rangadó élményével mindenképp szegényebbek leszünk.

Szitkó Róbert

és

Brinszky Adrián

csapata az ősz folyamán hat meccset játszik hazai környezetben, az újszegedi sportcsarnokban, mindjárt az elején egymás után kettőt is: előbb a 2. fordulóban a csömöriekkel, aztán a harmadikban a

csütörtöki edzőpartner Berettyóújfaluval

. Ezt követi egy újabb rangadó, a tavalyi egyik nagy riválishoz, Nagykátára látogatnak Pataki Sándorék, majd a nyugati bajnok Haladást fogadják. A 6. forduló üllői összecsapása után válogatott mérkőzés miatt kisebb szünet következik, így a 7. fordulóbeli ellenfél, a már említett DEAC, csak október 21-én érkezik. November 4-én a Vasas otthonába látogatnak Hegyesi Zsolték, míg a tavalyi legnagyobb rivális Gödöllőhöz november 21-én, közte egy másik újonc jön a Tisza-partra a MAFC személyében. Az ősz igazi csemegével zárul a szegedi futsalbarátok számára, hiszen a bajnok Győr látogat Újszegedre. Két forduló kivételével még nem ismertek a pontos időpontok, ám a klub tájékoztatása szerint a hazai mérkőzéseket várhatóan minden alakalommal hétfői napon, 19 órától vívja a csapat.

Az UTC-Junior Sport őszi menetrendje a futsal NB I-ben:

1. forduló, augusztus 29., 18.30:

Colorspectrum Aramis - UTC Junior Sport

2. forduló, szeptember 12.:

UTC Junior Sport - Rubeola FC Csömör

3. forduló, szeptember 19.:

UTC Junior Sport - MVFC Berettyóújfalu

4. forduló, szeptember 26., 19.30:

Nagykáta SE Futsal Káta-GSM - UTC Junior Sport

5. forduló, október 3.:

UTC Junior Sport - Haladás VSE

6. forduló, október 10.:

Üllő FC Cső-Montage - UTC Junior Sport

7. forduló, október 31.:

UTC Junior Sport - DEAC Futsal Club

8. forduló, november 4.:

Vasas Fortuna Futsal - UTC Junior Sport

9. forduló, november 14.:

UTC Junior Sport - MAFC BME Docler Akadémia

10. forduló, november 21.:

SE Sports Evolution Kft. (Gödöllő) - UTC Junior Sport

11. forduló, november 28.:

UTC Junior Sport - Rába ETO

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.