Bulvár

Menekülés közben akart újra rabolni

Menekülés közben akart újra rabolni

2011. május 4., szerda
Menekülés közben akart újra rabolni

Betörőt fogtak el a szegedi körzeti megbízottak Szeged belvárosában kedden a déli órákban - tudtuk meg Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivőtől.

Egy szemfüles állampolgár jelentette be, hogy az egyik családi házból valaki a kerítésen átmászva épp távozni készül. Miután rákiáltott, a tolvaj visszafutott az ingatlanba. A kiérkező egyenruhások átvizsgálták a házat és az udvart, de nem találták ott. Mint kiderült, az elkövető a végszomszédhoz menekült. Oda bejutva a felső szinten meg is találták a férfit, aki akkorra azt a házat is felforgatta értékek eltulajdonítása végett. A rendőrök épp akkor nyitottak rá, amikor az egyik szekrényt rámolta ki éppen. Ruházatának átvizsgálása során azután előkerültek mindazon értékek – ékszerek, nagyobb összegű készpénz –, melyeket a két házból akart magával vinni. A 42 éves hajléktalan férfit gyanúsítotti kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.