Hét kérdése: Rákosi nem szegedi díszpolgár többé

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A pénteki közgyűlésen a díszpolgári címek tekintetében is született több döntés. Az ötvenes évek kommunizmusának diktátorát, Rákosi Mátyást most fosztották meg Szeged díszpolgára címtől. A hét kérdése rovatunkban e döntéssel kapcsolatban vagyunk kíváncsiak olvasóink véleményére.

Legutóbbi kérdésünkben arra kerestük a választ, hogy a SZEGEDma.hu olvasói között milyen népszerűségnek örvendenek a televíziós valóságshow-k. Válaszadóinknak mindössze 12%-a követi rendszeresen e műsorokat, s tartja mindezt szórakoztatónak, míg 25%-a néz bele alkalmanként. Portálunk látogatóinak a nagyobbik része, 63%-a azonban teljesen elutasítja, válaszaik szerint ők soha nem néznek ilyen „gagyi műsorokat”.
Most a legutóbbi közgyűlésen született döntéshez kapcsolódóan arra keressük a választ, hogy helyesnek tartják-e, hogy a szegedi közgyűlés megfosztotta díszpolgári címétől Rákosi Mátyást?
Szavazni a jobb oldali menüsorban található A hét kérdése rovatban lehet, s ugyanitt tekintheti meg azt is, hogyan, milyen százalékban oszlanak meg a vélemények az adott témában.

Előző sztori

Föld Napja a Móra-parkban

Default thumbnail
Következő sztori

Csúszik a Pick beruházása

Legutóbbi hasonló cikkek