//

Házasság Hete: Kérdezzen online a családterapeutáktól!

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Javában zajlanak a Házasság Hete 2011. programjai Szegeden is. Kedden a Millenniumi Klubban 19 és 21 óra között “Sámson és Delila – Honnan jön és hova megy az erő a kapcsolatokban?” címmel interaktív családterápiás műhelyet tartanak Szászi Balázs és Szásziné Fehérváry Anikó családterapeuták. Szerdán a szakemberek szerkesztőségünk vendégei lesznek, kérdezzék őket a párkapcsolatokról, házasságról, családról!

Szerdán (február 16-án) 12 órától Szászi Balázs és Szásziné Fehérváry Anikó családterapeuta házaspár, a Remény Háza Családműhely munkatársai lesznek a SZEGEDma.hu vendégei. Olvasóink a párkapcsolatokkal, házassággal, családdal kapcsolatos kérdéseikkel fordulhatnak hozzájuk hozzászólások formájában, vagy a szegedma@gmail.com-ra küldött e-mailekkel (az e-mailek tárgyában kérjük szerepeltesse a “családterapeuta” szót). Szerdán Olvasóink kérdéseiből válogatva online interjút készítünk 12 órától a két szakemberrel!

A Házasság Hete részletes programja ITT olvasható!

Előző sztori

Olvasói levél: Rossz szomszédság, vörös átok

Következő sztori

Az Országgyűlés választaná a monetáris tanács tagjait