Közélet

Nyilvános szemlén az LMP szegedi programja

Nyilvános szemlén az LMP szegedi programja

2010. október 2., szombat
Nyilvános szemlén az LMP szegedi programja
Mint arról korábban is beszámoltunk az LMP Szegeden nyilvánosságra hozta programját. A kampány finisében a párt aktivistái a programot minden szegedi polgár részére nyilvánossá tette azzal, hogy a Klauzál téren felállított standjukon a kampánycsend kezdetéig közszemlére tette.

„Fenntarthatóság, társadalmi igazságosság és a lakosok véleményének maximális figyelembevétele a három alappillére a programunknak” – mondta el portálunknak

Szentistványi István

, az LMP szegedi kompenzációs listájának vezetője. „A helyi gazdaság kérdéseivel is komplexen kívánunk foglalkozni, konkrét lépéseket szeretnénk tenni a munkahelyteremtés irányában.” Előtérbe kívánják helyezni a szegedi viszonylatban is kiemelkedő geotermikus lehetőségeket, valamint a környékbeli mezőgazdaság és a helyi piacok kapcsolatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.