Sport

Hátország: Csanyteleken is győzött az FK-ifi

Hátország: Csanyteleken is győzött az FK-ifi

2010. október 29., péntek
Hátország: Csanyteleken is győzött az FK-ifi

A felnőttekhez hasonlóan az FK 1899 Szeged ifjúsági csapata is győzött a hétvégén Csanyteleken a megyei II. osztály Homokháti csoportban. A kék-fekete fiatalok a második helyen tanyáznak.

Ifjúságiak, megyei II. osztály Homokháti csoport 11. forduló:

Csanytelek – FK 1899 Szeged 1-2 (1-1). Csanytelek, vezette: Takács János.

Csanytelek:

Gyöngyösi – Ürmös (Papp), Szőke, Mátyás M., Fehér, Maszlag, Apró, Bátki, Deák (Illés/Hencz/), Mátyás R., Szeri. Edző: Szeri László.

FK 1899 Szeged:

Kornis – Fábián, Burzon, Módra, Bujdosó, Márton (Rimay), Reisinger, Bitó (Mikovity), Tóth T. (Bakos), Tóth D., Tranger (Németh). Edzők: Kaiser Rezső és Marton Gellért.

Gólszerzők:

Mátyás R. (2'), illetve Tóth T. (36'), Tranger (57').

Sárga lap:

Fehér, illetve Márton, Tranger, Módra.

Kiállítva:

Fehér. Némi restanciánk van az FK 1899 Szeged ifjúsági csapatával kapcsolatban, hiszen a

Kaiser Rezső

és

Marton Gellért

vezette alakulat utóbbi néhány mérkőzésének eredményét még nem közöltük portálunkon. Nos, az FK-ifi egyáltalán nem szerepel rosszul a bajnokságban, hiszen bár Bakson elrontotta a hajrát, s 3-2-re kikapott (gólszerzők:

Mikovity, Bodnár

), azt követően zsinórban három találkozót nyert meg. A Zákányszék ellen 4-2-re (gólszerzők: Bodnár 3,

Bitó

), a Tömörkény otthonában pedig 4-0-ra (gólszerzők:

Reisinger, Módra

, Bitó, Bodnár) győztek a kék-feketék. Reisingerék legutóbb Csanytelekről is elcsenték a három pontot, hiszen két találattal tudtak felelni a hazaiak korai vezető góljára. Az FK 1899 Szeged gárdája jelenleg 8 mérkőzésen szerzett 15 pontjával a második helyen tanyázik a 22 pontos Bordány mögött. Vasárnap azonban közelebb is lopózhatnak, ha sikerülne a bravúr a listavezetővel szemben: a Bordány 12.30-as kezdettel fogadja az FK-t. Kaiser Rezső edző így értékelte a legutóbbi mérkőzést:

„A Csanytelek felett otthon sima győzelmet arattunk. Idegenben viszont sokkal nagyobb ellenállásra és kemény mérkőzésre számítottunk. Sejtésünk be is igazolódott, hiszen egy korai góllal a hazaiak szereztek vezetést. Bár érzésem szerint mi irányítottuk a játékot, mégis nehezen jött össze az egyenlítő találat, melyet nem sokkal az első félidő vége előtt egy közeli fejes góllal értünk el. A fordulás után is mindent megtettünk a sikerért, és egy gyönyörű kapufás lövéssel átvettük a vezetést. A folytatásban is akadtak helyzeteink, de sajnos ezek kimaradtak, így egy kicsit izgalmassá tettük a meccs végét. Nagyot küzdöttek a srácok, jár nekik a gratuláció!”

Az FK 1899 Szeged előkészítő korosztályos alakulata is lejátszotta időközben őszi mérkőzéseit a megyei U14 Tisza-Maros csoportban, hamarosan az ő szereplésükről is olvashatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.