Újrabontották a Reök előtti villamosmegállókat

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Több olvasónk is jelezte, hogy a 4-es villamos vonalán a Reök előtti szakaszon felbontották a sín melletti aszfaltot. A kiskörutat néhány éve újították fel, olvasóink csak találgatnak, hogy talán a buszközlekedés, esetleg közműhiba miatt szorul javításra a szakasz, de a tömegközlekedési nagyprojektet végző Szeged Pólus Kft.-től megtudtuk, hogy a 3-as felújítása okán nyúltak hozzá a 4-es pályájához is.

A SZEGEDma.hu Csanádi Zoltántól, a Szeged Pólus Fejlesztési Nonprofit Kft. projektigazgatójától megtudta, hogy a 3-as villamos munkálatai keretében új, tartósabb beton burkolatot kap a Dugonics téri megálló is. A munkálatok miatt a 10, 20, 74, 74A, 83, 83A jelű buszjáratok kihagyják ezt a megállót, a villamosok azonban továbbra is használhatják. Az autósoknak a Tisza Lajos körúton a Dugonics tér irányában kell útszűkületre számítaniuk az építőknek kijelölt munkaterület mellett. A munkálatok várhatóan még három hétig fognak tartani.

no images were found

Előző sztori

Gigarétes készül Mórahalmon

Default thumbnail
Következő sztori

A halál ködös lehelete

Legutóbbi hasonló cikkek