LMP-feljelentés: megtéveszti a választókat az MSZP

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az LMP az Országos Választási Bizottsághoz fordul, mert véleményük szerint a szocialisták megtévesztik a választókat azokkal a plakátjaikkal, amelyekkel azt a látszatot keltik, mintha a két párt között együttműködés lenne – írja cikkében az Index.

Az LMP szerint a szocialista párt félrevezeti a szavazókat, amikor azt a látszatot kelti, mintha az LMP támogatná az MSZP jelöltjeti az országgyűlési választások második fordulójában. A Lehet Más a Politika kampányfőnöke bejelentette, emiatt az Országos Választási Bizottsághoz fordulnak – olvasható az Indexen. Karácsony Gergely megismételte, hogy állva maradt egyéni jelöltjeik senki javára nem lépnek vissza a második fordulóban, az LMP önállóan méreti meg magát ott is. A kampányfőnök egyben arra kérte az MSZP szavazóit, hogy ahol lehet, szavazzanak az LMP jelöltjeire április 25-én a szocialisták szerintük félrevezető kampánya miatt, és ezzel mutassák meg: lehet más a politika.

A XI. kerületi szocialista Molnár Gyula szórólapján azzal buzdít, hogy április 25-e után, feltéve, ha rá szavaznak, „TÉNYLEG LEHET MÁS A POLITIKA”. De a Népszabadságban megjelenő fizetett hirdetésben is az LMP-re apellálnak a szocialisták – írja a Képviselő Funky. Ebben a szabad demokratáknak, a magyar demokratáknak és a szociáldemokratáknak ígérik, hogy “IGEN, LEHET MÁS A POLITIKA”, ha megállítják Orbán Viktort.

Default thumbnail
Előző sztori

80 éves a Dóm tér

Default thumbnail
Következő sztori

Kedd: 80 éves a Dóm tér

Legutóbbi hasonló cikkek