Ingyenebéd Szegeden szocialista szavazatokért?

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Egy szegedi cég akciót hirdetett a két MSZP-s jelöltért, Botka Lászlóért és Ujhelyi Istvánért – adta hírül a Magyar Nemzet. Az egyik melegétel-házhozszállítással foglalkozó vállalkozás a szocialisták támogatására buzdítja a megrendelőket, akik zömében nyugdíjasok.

A Magyar Nemzetet a szegedi vállalkozás „akciójáról” a kifőzde egyik ügyfele értesítette. A lap megtudta, hogy a kiszállított ebéd mellé egy üzentet is mellékeltek, mely azt tartalmazta, hogy „okosan kell szavazni” vasárnap. A két szocialista politikusnak, Botka Lászlónak és Ujhelyi Istvánnak az MNO információi szerint kopogtatócédulát is gyűjtöttek. A vállalkozás egyik dolgozója azt nyilatkozta a lapnak, hogy most, a két forduló között hétvégén is dolgozniuk kell, és jóval több adag ebédet is főztek. „Vasárnapig etetni kell az embereket” – indokolta a lapnak a neve elhallgatását kérő alkalmazott.
Az Ínyenc Mester ’97 Kft.-ről van szó a Magyar Nemzet szerint, melynek vezetője Galgóczi Zoltán, akit hiába keresett az újságíró. Ujhelyi Istvánnal azonban sikerült beszélniük, aki elmondta, hogy ismeri Galgóczit, ám nem tudja, melyik cég az Ínyenc Mester ’97, de nyomban hozzátette, hogy nem fizetett sem ebédért, sem kopogtatócédula-gyűjtésért. A cég egyébként korábban támogatta a Szeged-Szőregen tartott idősek napja rendezvénysorozatot is, mely körzet jelöltje Ujhelyi István.

Default thumbnail
Előző sztori

Fidesz: Egyre mélyebbre süllyed az MSZP

Default thumbnail
Következő sztori

Kék hírek: elszállt az opeles

Legutóbbi hasonló cikkek