Felelős döntést kérnek az MDF szavazóitól

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az MDF egykori szegedi és Csongrád megyei elnökei közleményben fordulnak a párt szavazóihoz, felhívva a figyelmet a választás második fordulójának fontosságára. A közlemény alább olvasható.

Csongrád megyében az 1-es, a 3-as és a 7-es számú választókerületekben 2010. április 25-én ismét az urnákhoz hívják a választókat. A tét hatalmas, hiszen az elmúlt nyolc év szociálliberális kormányai tönkretették az egészségügyet és az oktatást, növelték a társadalmi feszültségeket, magukra hagyták a kis- és közepes vállalkozókat, lenézték a bérből és fizetésből élőket és a korrupció minden képzeletet felülmúló mértékével súlyos válságba sodorták a magyar népet.

Magyarországnak erkölcsi, kulturális, politikai és gazdasági megújulásra van szüksége. Úgy véljük, az egykori fórumosok és a mostani választások első fordulójának MDF-szavazói sem tűrhetik tovább a határainkon innen és túl élő magyarság helyzetének romlását.

Április 25-én támogassuk ezért mindannyian szavazatunkkal a változást, a magyarság megmaradásának esélyét! Szavazzunk a Fidesz-KDNP versenyben maradt jelöltjeire: Bodó Imrére, dr. Bohács Zsoltra és Mágori Józsefnére!

Szeged, 2010. április 20.

Az MDF egykori szegedi és Csongrád megyei elnökei:

Dr. Pordány László sk.
Balogh László sk.
Dr. Mécs László sk.
Dr. Zakar Péter sk.

Default thumbnail
Előző sztori

Könczey Elemér karikatúrája

Következő sztori

7 millióból 45 millió a makói kórháznak + VIDEÓ, HANG, FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek