Közélet

Felelős döntést kérnek az MDF szavazóitól

Felelős döntést kérnek az MDF szavazóitól

2010. április 20., kedd
Felelős döntést kérnek az MDF szavazóitól

Az MDF egykori szegedi és Csongrád megyei elnökei közleményben fordulnak a párt szavazóihoz, felhívva a figyelmet a választás második fordulójának fontosságára. A közlemény alább olvasható.

Csongrád megyében az 1-es, a 3-as és a 7-es számú választókerületekben 2010. április 25-én ismét az urnákhoz hívják a választókat. A tét hatalmas, hiszen az elmúlt nyolc év szociálliberális kormányai tönkretették az egészségügyet és az oktatást, növelték a társadalmi feszültségeket, magukra hagyták a kis- és közepes vállalkozókat, lenézték a bérből és fizetésből élőket és a korrupció minden képzeletet felülmúló mértékével súlyos válságba sodorták a magyar népet. Magyarországnak erkölcsi, kulturális, politikai és gazdasági megújulásra van szüksége. Úgy véljük, az egykori fórumosok és a mostani választások első fordulójának MDF-szavazói sem tűrhetik tovább a határainkon innen és túl élő magyarság helyzetének romlását. Április 25-én támogassuk ezért mindannyian szavazatunkkal a változást, a magyarság megmaradásának esélyét! Szavazzunk a Fidesz-KDNP versenyben maradt jelöltjeire: Bodó Imrére, dr. Bohács Zsoltra és Mágori Józsefnére! Szeged, 2010. április 20. Az MDF egykori szegedi és Csongrád megyei elnökei:

Dr. Pordány László sk. Balogh László sk. Dr. Mécs László sk. Dr. Zakar Péter sk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.