Közélet

Kettős mércét alkalmaz az MSZP a korrupciós ügyekben

Kettős mércét alkalmaz az MSZP a korrupciós ügyekben

2010. február 14., vasárnap
Kettős mércét alkalmaz az MSZP a korrupciós ügyekben

Ha az MSZP tényleg "szégyelli magát" korrupciós ügyei miatt, miért nem lépteti vissza a két bűnügyben is gyanúsított országgyűlési képviselőjelöltjét - tette fel a kérdést Illés Zoltán a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje sajtótájékoztatóján.

Egyre nagyobb bajba kerül az MSZP, hiszen egyre-másra kiderül budapesti parlamenti képviselőjelöltjeikről, hogy különböző bűncselekmények gyanúja vetül rájuk, és gyanúsítottakká válnak. Nyilvánvalóan nem magányos harcosokról van szó, hanem olyan emberekről, akiket az MSZP delegált különböző pozíciókba, az MSZP érdekeit szolgálják, és az MSZP vezetésének a tudtával tették a dolgukat, nagyon rosszul: bűncselekmények gyanúját felvető módon - fejtette ki

Illés Zoltán

. Biztos vagyok benne, hogy

Hatvani Csaba

, aki terézvárosi ember, megtett lépései révén nem magányos harcos. Az MSZP fővárosi és esetlegesen az országos vezetése is tudott azokról a dolgokról, amelyek többek között az Andrássy úti paloták elidegenítésével kapcsolatosak - mondta el a fideszes politikus, hozzá téve, hogy az Andrássy út 47 számú ingatlan elidegenítésével kapcsolatosan gyanúsították meg Hatvanit.

A teljes cikk a fidesz.hu-n olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.