Bulvár

Gázpisztolyt rántottak a makói kórházban

Gázpisztolyt rántottak a makói kórházban

2009. december 13., vasárnap
Gázpisztolyt rántottak a makói kórházban

Garázdaság miatt nyomoz a Makói Rendőrkapitányság a helyi kórházban éjszaka történt esemény ügyében - tudtuk meg Szenti Szabolcs sajtószóvivőtől.

Hajnali fél egykor érkezett bejelentés a Makói Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy a helyi kórház Sebészeti Osztályán egy ápoltnál fegyvernek látszó tárgy van. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy az éjszaka folyamán egy ittas állapotban lévő férfi került be a kórházba, aki a folyóson hangoskodott. Ekkor a 65 éves férfi kiment a kórteremből, és felszólította a részeg embert, hogy fejezze be, mivel pihenni szeretnének. A férfi ennek ellenére tovább kiabált, mire a gyanúsított kézbe vett egy gázriasztó pisztolyt, és ismételten felhívta a férfi figyelmét, hogy ne idegesítse tovább. A gázriasztó pisztolyt nem fogta rá senkire a beteg, és az ügyeletes orvos kérésére át is adta neki. Az incidens során nem sérült meg senki. A Makói Rendőrkapitányság garázdaság miatt indított eljárást a 65 éves helybeli férfi ellen. Mivel a fegyverhez viselési engedélye nem volt, ezért vele szemben szabálysértési eljárást is kezdeményeztek. A részeg férfit a pszichiátriára szállították - tájékoztatott a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.