Orbán: csak a Fidesz és a KDNP akar változást

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Fidesz országos választmányának hétfői ülésén Orbán Viktor pártelnök kijelentette, hogy a Fidesz-KDNP az egyetlen csapat Magyarországon, amely változást akar – olvasható a Magyar Nemzet Online-on.

Orbán Viktor szerint a szocialisták és a liberálisok ugyanazt teszik, amit eddig, az MSZP a Gyurcsány-korszak meghosszabbításában érdekelt, míg az SZDSZ a szocialisták „lassan mikroszkóppal sem látható csendestársa”, az MDF pedig a Horn-kormány politikáját szedte elő a pátelnök szerint. Orbán Viktor a Jobbikkal kapcsolatban kijelentette, hogy a magyar jobboldalt gyengíti, járatja le.
A Fidesz-KDNP ezzel szemben gyökeres és mély változást akar – hangsúlyozta a Fidesz elnöke. “A politikának vissza kell találni az emberekhez, mindennapi problémáikhoz és céljaikhoz” – mondta el az országos választmány ülésén Orbán, aki szerint csak az emberekkel közösen, a nagy többség akaratát képviselve lehet felemelni Magyarországot – olvasható a pártelnök honlapján.
Az elmúlt 8 esztendő legnagyobb bűnének azt tartja, hogy a politika mindenből kihagyta az embereket.
A jelöltekkel történt beszélgetésekről elmondta, hogy megerősítették abban, hogy jó úton járnak, mert érezte, hogy igazi csapatként tudnak majd dolgozni.

További részleteket ITT olvashat.

Előző sztori

Megnyílik a Pinceszínház

Következő sztori

Fidesz-jelöltek Szegeden: Bodó, Nógrádi és Bohács