Közélet

Magyar Nemzet: B. Nagy László lehet Botka László kihívója

Magyar Nemzet: B. Nagy László lehet Botka László kihívója

2009. november 5., csütörtök
Magyar Nemzet: B. Nagy László lehet Botka László kihívója

A jövő évi parlamenti választásokon B. Nagy László indul a Fidesz színeiben Szeged azon választókerületében, ahol az MSZP Botka Lászlót jelöli - írta csütörtöki számában a Magyar Nemzet.

A lap úgy tudja, hogy

B. Nagy László

lehet

Botka László

kihívója az önkormányzati választásokon is, ezt a pártban a parlamenti voksoláson elért eredményétől teszik függővé. B. Nagy László a szegedi közéletben eddig nem vállalt szerepet. Korábban a Gabonakutató Kft.-nél dolgozott, majd két bank vezetésében is megfordult, jelenleg is a pénzügyi szektorban dolgozik. A Magyar Nemzet szerint a város két másik választókerületében

Nógrádi Zoltán

mórahalmi és

Bodó Imre

tiszaszigeti polgármesterek indulnak a Fidesz színeiben. Az országban

elsőként a SZEGEDma.hu számolt be róla

, hogy a szegedi 3. országgyűlési választókerület Fidesz szervezetében kettős ajánlás történt:

Kalmár Ferenc

választókerületi elnök mellett B. Nagy Lászlót is az országos választmány figyelmébe ajánlották.

Kubatov Gábor

pártigazgató portálunknak adott

exkluzív interjújában

úgy fogalmazott: "egyeztetések következnek, aztán dől majd el, ki lesz a jelölt. Két remek személyiség közül kell választani, tehát sem a szegedi választók, sem a Fidesz nem fog rosszul járni." A pártigazgatótól megkérdeztük, az lesz-e Botka László kihívója a polgármester-választáson is, aki az országgyűlési voksoláskor ellene indul a Fidesz színeiben. Kubatov Gábor úgy válaszolt, nem született még döntés ebben a kérdésben, de ezzel az eshetőséggel is számolnak. "A polgármester-jelölt személyével azonban mindenképpen csak a parlamenti választás után fogunk foglalkozni, az elért eredmények tükrében" - összegzett a pártigazgató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.