Politika

Deutsch Tamás: nem szabad elfogadni a progresszív hatalmi törekvéseket! (Videó)

Deutsch Tamás: nem szabad elfogadni a progresszív hatalmi törekvéseket! (Videó)

2024. április 26., péntek
Fotó: Koszticsák Szilárd
Deutsch Tamás: nem szabad elfogadni a progresszív hatalmi törekvéseket! (Videó)

Semmi ok a kishitűségre, nem szabad elfogadni a progresszívek hatalmi játékszabályait, “elzavartuk a kommunistákat, elbánunk velük is” – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti lista vezetője a CPAC Hungary második napján pénteken Budapesten.

DEUTSCH Tamás
Fotó: Koszticsák Szilárd. CPAC Hungary 2024 - Nemzetközi konzervatív konferencia Budapesten

 

Deutsch Tamás egy sikeres európai szuverenista fordulat feltételei között első helyen jelölte meg, hogy a június 9-i EP-választásokon a szuverenista erők a lehető legtöbb mandátumot szerezzék meg, “ki-ki a maga hazájában”.

A változáshoz erő kell, a mandátumok kétharmada az EP-választásokon

 – tűzte ki a célt a fideszes politikus.

Másodikként nevezte meg a brüsszeli változások feltételeként, hogy az európai parlamenti választások után erős együttműködés jöjjön létre a szuverenista erők között. Ez a Fidesz és a KDNP EP-képviselőin nem fog múlni – ígérte.

Végül Brüsszelben az kell a változáshoz, hogy a szuverenista erők minél több országban kormányzati pozícióba kerüljenek – mutatott rá, kiemelve: minden tagállamban le kell győzni a progresszív-liberális pártokat.

Azért tudjuk ezeket a célokat elérni, mert az erő velünk van! – jelentette ki Deutsch Tamás.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.