/

Elütötte a biciklist, majd elhajtott

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elsodort egy kerékpárost, majd megállás nélkül elhagyta a helyszínt egy Skoda Fabia tegnap a déli órákban Szegeden. A járőrök néhány percen belül elfogták az elkövetőt – tudatta Szenti Szabolcs sajtószóvivő.

A baleset a Bakay Nándor és a Boross József utca kereszteződésében történt, miután egy balra kanyarodó 18 éves kerékpárosnak nem adott elsőbbséget egy autós, és elsodorta. A fiatalember szerencsére nem sérült meg, de erről a sofőr meg sem győződött, hanem elhagyta a helyszínt. Egy járókelő felírta a rendszámot, majd értesítette a Szegedi Rendőrkapitányságot. A rádión kiadott körözés eredményeként az újszegedi körzeti megbízottak néhány perc múlva ellenőrzés alá vonták az autó 64 éves vezetőjét, aki kihallgatása során részben elismerte a történteket. Ellene cserbenhagyás vétsége miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség bíróság elé állítással fejezi be a nyomozást – közölte a szóvivő.

Előző sztori

Vár a vadaspark: vasárnap Állatok Világnapja – KÉPEK

Következő sztori

Borház és borászati bemutatóhely készül Mórahalmon