Bulvár

Sörözőből vitték kórházba

Sörözőből vitték kórházba

2009. szeptember 9., szerda
Sörözőből vitték kórházba

Életveszélyes sérüléssel szállított el a mentő egy férfit kedden délelőtt Szegeden – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A 40 éves férfit az egyik alsóvárosi sörözőből vitték kórházba a mellkasán szúrt sérüléssel, mely olyan súlyos volt, hogy légmell alakult nála ki, ami miatt életveszélyes állapotba került. Mint kiderült, a férfi nem sokkal korábban a közelben található lakásukban összevitatkozott 31 éves élettársával – hozzá kell tenni, hogy mindketten ittas állapotban voltak. Adataink szerint ennek során szúrta meg a nő a társát, aki ezáltal életveszélyes állapotba került. A férfinek annyi ereje azért még volt, hogy a közeli sörözőt meglátogassa. Az italozóhely alkalmazottjának tűnt fel, hogy a férfi milyen rossz állapotban van, és hívta ki a mentőket. Az adatgyűjtés gyorsan elvezetett a 31 éves élettárshoz, akit előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrök. Otthonukban közben lefoglalták azt a kést is, amely a sérülést okozta. A fiatal nőt kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette, életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítja. Az ügyben az eljárást a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja – tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.