Sport

Labdarúgás: az Üllés kiütötte a kék-feketéket

Labdarúgás: az Üllés kiütötte a kék-feketéket

2009. szeptember 18., péntek
Labdarúgás: az Üllés kiütötte a kék-feketéket
Angliából erősített az FK 1899 Szeged megyei másodosztályú csapata. Turján György, aki komoly első és második ligás múlttal rendelkezik, a héten tért vissza Szegedre, és a kék-feketékhez igazolt. Sajnos az ő segítsége is kevés volt a sikerhez. Az FK kiütéses, 0-4-es vereséget szenvedett az Ülléstől hazai pályán. Az első félidőben az erős játékerőt képviselő Üllés csapata bár megszerezte a vezetést, de a Szeged tartotta magát. A támadó játék oltárán azonban feláldozták a középpályát: Turján feljebb került. Innentől kezdve kissé meggyengült a védekező zóna középső harmada, és az Üllés többször feltörte a kék-feketék védelmi falát, s még három találattal biztosította be a győzelmet.

A megye II. osztály Homokhát csoport 6. fordulójában:

FK 1899 Szeged – Üllés 0-4 (0-1). Szeged, Felső Tisza-parti műfű, 200 néző. Vezette: Szalai FK 1899 Szeged: Brunczvik – Burzon Márk (Majoros 80’), Dr. Havas (Fodor I. 75’), Hüvös, Meszes, Nagy, Murányi (Lednitzky 27’), Hulánszky, Ács, Turján, Halász. Játékos-edzők: Hüvös Gábor és Lednitzky András. Üllés: Bazsó J. – Kormos, Bazsó F., Cseh (Temesvári 76’), Bozsity, Ottlik, Fődi (Donciu 76’), Veres, Mihalkó, Bodré, Tari (Domonkos 80’). Technikai Vezető: Lakatos Kornél. Gólszerzők: Tari (3), Temesvári. Sárga lap: Dr. Havas, Nagy, Majoros, Hüvös illetve Domonkos. Jók: Turján ill. mindenki. Hüvös Gábor: "Sajnos játéktudásban, futómennyiségben is felülmúlt minket az ellenfél. Úgy néz ki, hogy a bajnokság második helyén álló Üllés jelenleg jobb csapat, mint mi…"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.