Közélet

Befejeződött a szegedi Belvárosi híd felújítása

Befejeződött a szegedi Belvárosi híd felújítása

2009. augusztus 9., vasárnap
Befejeződött a szegedi Belvárosi híd felújítása

Az eredeti határidő előtt kilenc nappal befejeződött a szegedi Belvárosi híd felújítása, amelyet vasárnap éjféltől már használhatnak is a járművek - tájékoztatta az MTI-t Vécsey Ágnes, a szegedi önkormányzat szóvivője.

A híd sürgős felújítását – amely július 18-án kezdődött el - a dilatációs elemek elhasználódása miatt kialakult balesetveszélyes helyzet tette szükségessé - mondta a szóvivő. A mintegy 70 millió forintba kerülő rekonstrukciós munkát önkormányzati forrásból végezték el - tette hozzá. A híd lezárását követően több alkalommal is teljesen beállt Szeged közlekedése, az átjutás - a város másik tiszai átkelőjén - a terelőútként kijelölt Bertalan hídon fél-háromnegyed órát vett igénybe, s máskor is gyakori volt a torlódás ezen az útvonalon, amely egyben a 43-as út Szegeden átvezető szakasza is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.