Sport

Kézilabda: a Buducsnosztba igazolhat az egykori szegedi ász

Kézilabda: a Buducsnosztba igazolhat az egykori szegedi ász

2009. július 31., péntek
Kézilabda: a Buducsnosztba igazolhat az egykori szegedi ász

A Bosna Sarajevo hosszabbítja meg a szerződését a montenegrói beállóval, Ratko Djurkoviccsal, aki így szabadon igazolható játékos lesz.

A 34 éves védekező specialista a nevelőegyesületében, a Lovcsen Cetinjeben kezdett kézilabdázni, majd 2001-ben a Partizanhoz igazolt, 2003-ban a spanyol Bidasoa Irunhoz, 2004-ben pedig a Pick Szegedhez. Négy szezont töltött el a Tisza partján a montenegrói beálló, a Pick védelmének oszlopa és a közönség egyik kedvence volt, bajnoki és kupaaranyat is nyert a Szegeddel. Tavaly a bosnyák Bosna Sarajevóhoz szerződött, majd jelenleg szabad játékosként keresi az új munkaadót. A szerb és montenegrói lapok szerint a montenegrói bajnok Buducsnoszt Podgorica már kapcsolatba lépett a beállóval, és a napokban a BL-be jutásért küzdő csapat játékosa lehet az exszegedi játékos –

tudósít a Nemzeti Sport

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.