Bulvár

Húszmilliós támogatás a gyermekklinikának

Húszmilliós támogatás a gyermekklinikának

2009. június 16., kedd
Húszmilliós támogatás a gyermekklinikának

Energiahatékony beruházással segítette az EDF Energia Hungária Kft. a Szegedi Tudományegyetem ÁOK Gyermekgyógyászati Klinika „A” részlegét. A húszmillió forintos támogatásból a gyermekklinika különböző részlegeinek a hűtő-fűtő klímarendszerét alakították ki, illetve cserélték le.

Az energiakereskedői tevékenységhez szorosan kapcsolódó beruházással támogatta az EDF Energia Hungária a szegedi gyermekklinikát.A Szegedi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinikájának támogatására szervezett SZOTE Gyermekgyógyászat Oktatása Kutatása Alapítvány az EDF Energia Hungária által adományozott húsz millió forintos támogatásból megvalósíthatta a gyermekklinika Tisza-parti épületének teljes hűtő-fűtő rendszerét. A beruházás nemcsak a gyermekklinika hűtési kapacitását és klímarendszerének hatékonyságát növelte, hanem az intézmény számára környezetbarát, takarékos, a kor követelményeinek megfelelő atmoszférát is biztosít. Az EDF Energia Hungária számára ez a második olyan program, amely az energiahatékonyságot a társadalmi felelősségvállalással ötvözi. A tavalyi évben a békéscsabai Réthy Pál Kórház és Rendelőintézet központi klimatizáló rendszerét újították fel egy hasonló együttműködés keretében. (Jelenleg a szegedi Sebészeti Klinika egyik műtőjének a klimatizálása is folyamatban van.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.