/

Húszmilliós támogatás a gyermekklinikának

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Energiahatékony beruházással segítette az EDF Energia Hungária Kft. a Szegedi Tudományegyetem ÁOK Gyermekgyógyászati Klinika „A” részlegét.  A húszmillió forintos támogatásból a gyermekklinika különböző részlegeinek a hűtő-fűtő klímarendszerét alakították ki, illetve cserélték le.

Az energiakereskedői tevékenységhez szorosan kapcsolódó beruházással támogatta az EDF Energia Hungária a szegedi gyermekklinikát.A Szegedi Tudományegyetem  Gyermekgyógyászati Klinikájának támogatására szervezett SZOTE Gyermekgyógyászat Oktatása Kutatása Alapítvány az EDF Energia Hungária által adományozott húsz millió forintos támogatásból megvalósíthatta a gyermekklinika Tisza-parti épületének teljes hűtő-fűtő rendszerét. A beruházás nemcsak a gyermekklinika hűtési kapacitását és klímarendszerének hatékonyságát növelte, hanem az intézmény számára környezetbarát, takarékos, a kor követelményeinek megfelelő atmoszférát is biztosít. Az EDF Energia Hungária számára ez a második olyan program, amely az energiahatékonyságot a társadalmi felelősségvállalással ötvözi. A tavalyi évben a békéscsabai Réthy Pál Kórház és Rendelőintézet központi klimatizáló rendszerét újították fel egy hasonló együttműködés keretében. (Jelenleg a szegedi Sebészeti Klinika egyik műtőjének a klimatizálása is folyamatban van.)

Előző sztori

Egyesület a 43-as út forgalma miatti károkért

Default thumbnail
Következő sztori

Tabajdi: Sikeres a vajdasági magyar-politika

Legutóbbi hasonló cikkek