Közélet

Csütörtökön lesz a szegedi Fidesz tisztújítása

Csütörtökön lesz a szegedi Fidesz tisztújítása

2009. június 15., hétfő
Csütörtökön lesz a szegedi Fidesz tisztújítása

A Fidesz tisztújító kongresszusán újraválasztották pártelnöknek Orbán Viktort, s az alelnöki posztokon sem történetek változások. A párt szabályzata szerint a helyi szervezeteknek egy hónapon belül kell megtartaniuk saját tisztújító gyűléseiket. Úgy értesültünk, Gyimesi László elnök csütörtök estére hívta össze a szegedi szervezetet.

A párt városi vezetője Szegeden is hasonlót vár, mint az országos tisztújításon: „győztes csapaton ne változtass, a szegedi Fideszt a szegedi politikusok tudják leghatékonyabban irányítani" - nyilatkozta a szombati Délmagyarországnak

Gyimesi

. Szerinte a városi Fidesznek „továbbra is szakmai alapokon nyugvó, higgadt politizálást kell folytatnia" - ezt igazolják az EP-választás eredményei is. Gyimesi elmondta, hogy amennyiben ismét megkapja a bizalmat a szegedi csoporttól, úgy elnökként folytatni kívánja munkáját - írja a helyi napilap. Gyimesi László tehát nem változtatna a győztes csapaton, a SZEGEDma.hu azonban úgy értesült, hogy mások is versenybe szállnának az elnöki posztért. Döntés csütörtök este várható, amiről portálunk természetesen rögtön beszámol majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.