Közélet

Ismételt törvénysértés Szili kampányában

Ismételt törvénysértés Szili kampányában

2009. május 7., csütörtök
Ismételt törvénysértés Szili kampányában

Újabb törvénysértést állapított meg a helyi választási bizottság a pécsi polgármester-választási kampányban Szili Katalin részéről - adta hírül a Magyar Nemzet

. Ezúttal a szocialista jelölt által kiadott, a két jelöltet összehasonlító szórólap tartalmát ítélte a bizottság a választók megtévesztésére alkalmasnak.

A néhány napja a Baranya Megyei Bíróság által

jogerősen is elítélt törvénysértő plakátok

után ismét megsértette a választási törvényt

Szili Katalin

egy friss szórólapjával. A helyi választási bizottság határozata szerint a két polgármester-jelöltet összevető kiadványban a választók megtévesztésére alkalmas állítások és a Fidesz-KDNP jelöltjére nézve rosszhiszemű összehasonlítások szerepeltek. A kiadványban többek között azt írták, hogy

Páva Zsolt

az ellenzéki pártokon kívül csak a szélsőjobb támogatását tudta megszerezni, holott az Összefogás Pécsért Egyesület is mellette sorakozott fel. Az ügy további részletei a Magyar Nemzet mai számában olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.