Novemberi Szerencsenapok Extra

Ismételt törvénysértés Szili kampányában

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újabb törvénysértést állapított meg a helyi választási bizottság a pécsi polgármester-választási kampányban Szili Katalin részéről – adta hírül a Magyar Nemzet. Ezúttal a szocialista jelölt által kiadott, a két jelöltet összehasonlító szórólap tartalmát ítélte a bizottság a választók megtévesztésére alkalmasnak.

A néhány napja a Baranya Megyei Bíróság által jogerősen is elítélt törvénysértő plakátok után ismét megsértette a választási törvényt Szili Katalin egy friss szórólapjával.

A helyi választási bizottság határozata szerint a két polgármester-jelöltet összevető kiadványban a választók megtévesztésére alkalmas állítások és a Fidesz-KDNP jelöltjére nézve rosszhiszemű összehasonlítások szerepeltek. A kiadványban többek között azt írták, hogy Páva Zsolt az ellenzéki pártokon kívül csak a szélsőjobb támogatását tudta megszerezni, holott az Összefogás Pécsért Egyesület is mellette sorakozott fel.

Az ügy további részletei a Magyar Nemzet mai számában olvashatók.

Előző sztori

Többrétegű szellemi hatás - Radnóti szegedi professzorai

Default thumbnail
Következő sztori

Fodor István régész előadása Belső-Ázsiáról

Legutóbbi hasonló cikkek