Bulvár

Vádemelést javasolnak a trolibuszvezető ellen

Vádemelést javasolnak a trolibuszvezető ellen

2009. január 19., hétfő
Vádemelést javasolnak a trolibuszvezető ellen

Halálos közlekedési baleset gondatlan okozása miatt javasol vádemelést egy szegedi trolibuszvezetővel szemben a rendőrség egy 2008 októberében történt eset kapcsán - tájékoztatott Tuczakov Szilvána, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A Szegedi Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást a 2008. október 03-án Szegeden történt halálos baleset ügyében, melyet egy motoros elé kikanyarodott trolibusz okozott. Mint ismeretes, október 3-án a kora reggeli órákban Szegeden egy, a Rókusi körúton haladó motoros elé a Vértói útról kikanyarodott a trolibusz. Ennek során a motoros - hogy az ütközést elkerülje - erősen fékezett, minek következtében feltehetően elbukott és a motorjával a trolibusz alá csúszott és a jármű alá szorult. A balesetben a 30 éves motorkerékpáros férfi a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Szegedi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálta. Ennek során beszerezte a szükséges bizonyítékokat és szakértői véleményeket, valamint ezek alapján gyanúsítottként hallgatta ki a trolibusz vezetőjét, aki a gyanúsítás ellen panasszal nem élt. A rendőrség az ügy iratait vádemelési javaslattal küldi meg az ügyészségnek - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.