Sport

Volán-vereség Szolnokon

Volán-vereség Szolnokon

2008. június 1., vasárnap
Volán-vereség Szolnokon

Fotó: Gémes Sándor

Nem járt sikerrel a labdarúgó NB III. Alföld csoportjának 28. fordulójában a Tisza Volán SC: Protity Sándor gárdája az alsóházhoz tartozó Szolnoki Spartacus otthonában maradt alul.

A 28. forduló mérkőzéseire került sor a hétvégén a labdarúgó NB III.-ban. A Tisza Volán SC esélyesként utazott Szolnokra, hiszen a szegedi gárda gyengébb tavasza ellenére is a hetedik, míg a hazai csapat a tizenharmadik helyről várta a játéknapot. Ennek ellenére a Volánnak sajnos nem sikerült begyűjtenie a három pontot a tiszai rangadón: 1-1-es félidőt követően 3-2-re győzött ugyanis a Szolnoki Spartacus. A szegediek találatain

Zakar

és

Brinszky (képünkön világoskék mezben)

osztozott. Két körrel a pontvadászat vége előtt a Tisza Volán SC 46 ponttal továbbra is a hetedik helyen tanyázik. Brinszkyék június 7-én (szombaton) 17 órától a Csongrád elleni megyei rangadóval folytatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.