Közélet

Szezonzáró fideszes családi nap Makkosházán

Szezonzáró fideszes családi nap Makkosházán

2008. június 22., vasárnap
Szezonzáró fideszes családi nap Makkosházán

Fotó: Gémes Sándor

Családi napnak mondott, inkább mini gyermeknapnak tűnő, "emberek közé menős" politikai szezonzáró rendezvényt tartott tegnap a Fidesz szegedi szervezete. A valóban családias hangulatú makkosházi délelőttön gyerek, szülő és politikus jól megfért egymással a tízemeletes panelek közötti zöld területen.

A délelőtt a Lomnici utcában összegyűlt gyerekek láthatóan jól érezték magukat, mindegyikük talált magának programot, de közöttük a pónilovaglás és az arcfestés vitte a pálmát. Hogy szüleik melyik, a helyszínen megjelent politikust találták a legnépszerűbbnek, meg nem mondhatjuk, a felnőttek kis csoportokban beszélgettek. Felfedeztük közöttük a megyei közgyűlés elnökét és alelnökeit, Kalmár Ferenc választóköri elnököt és Gyimesi Lászlót, a Fidesz szegedi szervezetének elnökét. Míg a nap egyre magasabbra emelkedett, egy bográcsban tarhonyáskrumpli rotyogott. Délutánra elcsendesedett az amúgy sem zajos, mintegy félszáz helyit vonzó rendezvény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.