Bulvár

A szegedi Jobbik sajtóközleménye

A szegedi Jobbik sajtóközleménye

2008. június 9., hétfő
A szegedi Jobbik sajtóközleménye

Az új SZDSZ-es vezetéstől és Sándor Klára szegedi SZDSZ-es képviselőtől követeljük, hogy akadályozza meg minden erővel a szlovák soviniszta Meciar-féle párt bevételét az európai liberális tömörülésbe.

Levelet (sajtóközleményt) hozott a posta a Jobbik szegedi elnökétől, melyet némileg rövidítve adunk közre:

A tegnapi SZDSZ-tisztújítás beigazolta az aggodalmainkat a Fidesszel kapcsolatban.

Fodor Gábor

új pártelnököt ugyanis máris megkeresné az egykori (jelenlegi) testvérpárt vezetése az előrehozott választások érdekében. Ezt szervezetünk beteges hatalomszerzésként tudja csak értékelni! Nem szabad arról elfeledkeznünk, hogy Fodor Gábor a Bibó-kör, majd a Fidesz alapítója volt, emiatt feltételezzük, hogy az SZDSZ jobboldali szárnyát képviselve alkut fog kötni

Orbán Viktorral

és a Fidesz vezetésével. Az MSZP-vel való szakítás és az év végi költségvetés SZDSZ-es el nem fogadása végleg bizonyítani fogja az SZDSZ-Fidesz konszolidációt. A politikai gyökerekhez való visszatérést nem tartjuk bajnak, hiszen a szavazópolgárok kikristályosodott véleményét elősegítené az ideológiai visszarendeződés. Az új SZDSZ-es vezetéstől és

Sándor Klára

szegedi SZDSZ-es képviselőtől követeljük, hogy akadályozza meg minden erővel a szlovák soviniszta Meciar-féle párt bevételét az európai liberális tömörülésbe.

Meciar

a felvidéki magyarság kisebbségi jogai és szabadság jogai ellen mindent eszközt felhasznált kormányzása alatt. Kérjük, erről ne feledkezzenek el!

A Jobbik Szegedi Szervezete

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.