Bulvár

Közúti balesethez és tűzhöz riasztották a tűzoltókat hétvégén

Közúti balesethez és tűzhöz riasztották a tűzoltókat hétvégén

2017. február 6., hétfő
Közúti balesethez és tűzhöz riasztották a tűzoltókat hétvégén
Tûzoltóautókat adtak át Budapesten

Súlyos baleset történ Ópusztaszer közelében, egy fiatal nőt a műszaki mentést követően mentőhelikopter szállította kórházba.

Egy több mint ezer literes műanyag szemetes konténer égett szombaton délután Szegeden, a Kereszttöltés utcában. A tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd átszellőztették a lépcsőházat. Senki sem sérült meg. Háromszáz négyzetméteren égett a kiszáradt aljnövényzet Mórahalom mellett szombaton. A mórahalmi önkéntes egység és a ruzsai katasztrófavédelmi őrs tűzoltói végezték el a beavatkozást. A tűzesetben személyi sérülés nem történt. Szén-monoxid-mérgezést szenvedett egy ember Hódmezővásárhelyen szombaton délelőtt. A Medgyessy Ferenc utca egyik társasházához riasztották a város hivatásos egységét. A szén-monoxid jelenlétét a tűzoltók műszerei is kimutatták a lakás helyiségeiben. A mentőszolgálat a sérültet kórházba szállította. Egy mórahalmi tanya udvarára sodródott egy személyautó szombaton délelőtt Mórahalmon. A baleset következtében átszakadt egy gázvezeték is, ezért a katasztrófavédelem főügyelete riasztotta a közműszolgáltató szakembereit is. A tűzoltók egy vízsugárral biztosították a helyszínt, majd közreműködtek a szivárgás megszüntetésében. A sofőr könnyű sérüléseket szenvedett. Ópusztaszer közelében, a 4519-es úton történt egy baleset szombaton délben. Egy személyautó két utasával fának ütközött, a sofőr a roncsok közé szorult. A kisteleki, a csongrádi és a szegedi tűzoltókat riasztották a tűzoltókat. Az egységek feszítővágó-berendezés segítségével szabadították ki a fiatal nőt a járműből, akit mentőhelikopter szállított kórházba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.