Ékszerdobozzal gazdagodott Mórahalom + FOTÓK

2017. január 17., kedd · 11 hozzászólás

csarnokavato_morahalom41_gs

Kedden átadták a homokháti város sportcsarnokát: a Móradombi Sportcsarnok hét hónap alatt készült el, a létesítmény része a település megújuló sportinfrastruktúrájának. Az átadót követően a Mezőkövesd-Magyar juniorválogatott mérkőzéssel avatták fel a csarnokot. Tovább »

Labdarúgás: már javában készül a Mórahalom

2017. január 12., csütörtök · Hozzászólok

morahalom-mehkerek002kf

Január negyedike óta már gőzerővel készül az NB III Közép csoportjának tavaszi idényére a ligában újonc Mórahalom VSE: mint azt Magyar György, a gárda játékos-edzője elmondta, nem terveznek nagy átalakítást a keretben, amellyel két próbajátékos készül a téli edzések kezdete óta. Tovább »

Mórahalomra költözött a Démétér Ház életéről szóló kiállítás + FOTÓK

2016. december 15., csütörtök · 4 hozzászólás

demeter_haz12_gsMórahalmon folytatódik Koszticsák Szilárd, az MTVA fotóriporterének “Ilyen a box” című vándorkiállítása, melyet a Démétér Ház mindennapjaiból válogatott össze. A tárlat kiemelt képe a székkutasi 13 éves Patrikról készült fotó, aki mosolyogva néz a kamerába, és felfelé mutató hüvelyujjával jelzi: jól érzi magát.
Tovább »

„Kell egy ház!” – Mórahalomra érkezett a Démétér Ház bővítéséért rendezett vándorkiállítás

2016. december 8., csütörtök · Hozzászólok

demeter_alapitvany03_gs

A kormány 42 millió forinttal támogatja első körben a Démétér Ház bővítését, aminek a fővédnöke Novák Katalin államtitkár lett. A Szent László Kórházban a csontvelő-átültetésen átesett, s így szoros orvosi felügyeletet igénylő gyerekek és szüleiknek térítésmentesen szállást biztosító apartmanház bővítéséért indított gyűjtés tovább folytatódik, 100 millió szükséges ugyanis a felújításhoz. Tovább »

A vendégértékelések alapján a legjobb szállodák között a mórahalmi Elixír Hotel

2016. december 6., kedd · Hozzászólok

elixir_hotel_szallas.hu

A közelmúltban rendezték meg az Év Szállása verseny díjátadóját, ahonnan az Elixír Medical Wellness Hotel újabb rangos elismerést hozott haza. A Szallas.hu portál vendégértékelései szerint Mórahalom legújabb szállodája a három csillagos kategóriában ezüstérmes lett. Tovább »

Következő oldal »