Kapacitásfejlesztés az időskori ellátásbiztonság érdekében Mórahalmon

2017. április 26., szerda · Hozzászólok

Az egyéves projekt keretében a mórahalmi önkormányzat, mint projektgazda intenzív norvég szakértői közreműködéssel az időskori gondozás területén tett szert értékes tapasztalatokra miközben beruházási projekt komponensek formájában egy új közösségi központot épített. Tovább »

Magyar-szerb vállalkozói fórumot tartanak Mórahalmon

2017. április 24., hétfő · Hozzászólok

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a kamara Mórahalom térségi szervezete – együttműködve Mórahalom Város Önkormányzatával, valamint a Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamarával – Magyar–Szerb Vállalkozói Fórumot rendez Mórahalmon április 27-én, csütörtökön. Tovább »

Nem hivatalos versenyen sérült meg a roncsderbis Mórahalmon

2017. április 14., péntek · Hozzászólok

kekfeny_rendorseg_szirena

Nem hivatalos versenyen szenvedett balesetet egy roncsderbis pénteken Mórahalmon, a sofőr járművével felborult, a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk – módosította korábbi tájékoztatását a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Tovább »

Labdarúgás: ráijesztett a Dabas-Gyón a Mórahalomra, amely három góllal válaszolt + FOTÓK

2017. április 8., szombat · Hozzászólok

morahalom_dabas73_gs

Sokáig úgy tűnt, hogy egy kora góllal szerzi meg a három pontot a Mórahalom, ám a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, a Dabas-Gyón egyenlített. Ez felpörgette a hazaiakat, akik három gólt is szereztek az utolsó percekben, így nagyon fontos győzelmet arattak. Tovább »

Tűzesetek, kidőlt fa és baleset adott munkát a katasztrófavédőknek a hétvégén

2017. április 3., hétfő · Hozzászólok

Kamion szakította át a szalagkorlátot az M5-ös autópályán, kidőlt egy fa Szegeden, valamint tizenhárom tűzesethez riasztották a tűzoltókat – közölte honlapján a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Tovább »

Következő oldal »