Négy embercsempészt fogtak el az 55-ös úton

2017. június 20., kedd · Hozzászólok

Négy embercsempészt fogtak el a rendőrök az 55-ös úton Mórahalom közelében kedden hajnalban, néhány órával később egy pakisztáni férfi kamionban megbújva próbált a határon átjutni Röszkénél – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Tovább »

Road show-n népszerűsíti a foglalkoztatást támogató programokat a Kormányhivatal

2017. június 19., hétfő · Hozzászólok

kormanyhivatal_foglalkoztatas

Két, aktuálisan elérhető, foglalkoztatást elősegítő támogatási programra hívja fel a megyei cégek, vállalkozások figyelmét a Csongrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya. Tovább »

Összefogással az élhető jövőért – Készül Csongrád Megye Klímastratégiája

2017. június 16., péntek · 9 hozzászólás

klimastrategia_konferencia014kf

A század végére a nyári középhőmérséklet 4-5 Celsius fokkal is növekedhet és a csapadékmennyiség tovább fog csökkenni Csongrád megyében, ezért is sürgető, hogy a klímaváltozás gazdasági és társadalompolitikai kihívásaira válaszokat tudjunk adni – hangzott el a Csongrád Megye Klímastratégiájának készítéséhez kapcsolódó szakmai nyitókonferencián Mórahalmon. Tovább »

A Csongrád megyei klímastratégia készítéséhez kapcsolódó konferenciát rendeznek Mórahalmon

2017. június 13., kedd · Hozzászólok

Június 16-án kerül megrendezésre Csongrád Megye Klímastratégiájának készítéséhez kapcsolódó szakmai nyitókonferencia a mórahalmi Aranyszöm Rendezvényházban. A Csongrád Megyei Önkormányzat KEHOP-1.2.0-2016-00003 azonosítási számú projektje az Európai Unió támogatásával valósul meg, 30 millió Forint támogatással. Tovább »

Következő oldal »