Bulvár

Magyar thriller a mozikban - nyerjen jegyet a SZEGEDma.hu-val a Hurokra!

Magyar thriller a mozikban - nyerjen jegyet a SZEGEDma.hu-val a Hurokra!

2016. április 18., hétfő
Magyar thriller a mozikban - nyerjen jegyet a SZEGEDma.hu-val a Hurokra!
Hurok_B1_nagy

Magyar sci-fi thriller mutatkozott be április 14-én a magyar mozikban. A SZEGEDma.hu játékában résztvevők szerencsés nyertesei ingyen nézhetik meg a Hurok című filmet!

Ádám illegális szereket csempész külföldre és azt tervezi, hogy barátnőjével, Annával lenyúlják a következő szállítmányt, megszöknek és új életet kezdenek. Egy váratlan fordulat miatt azonban arra kényszerül, hogy egyedül utazzon el. Innentől viszont az események láncolata dominószerűen követi egymást és Ádám egyik rossz döntés után hozza meg a másikat.

Madarász Isti

székhez bilincselő thrillerében az események, a szereplők időcsapdába ragadva fonódnak egymásba, a kezdet és a vég fogalma hamar értelmét veszti. Ádámnak ebben a furcsa helyzetben kell megpróbálnia helyrehozni az elkövetett hibáit, de úgy, hogy korábbi döntéseinek következményeivel is szembe kell néznie. Vajon képes lesz megtalálni a kiutat, vagy örökre az ördögi hurok foglyává válik? A filmről

ide kattintva

olvashat bővebben.

(Pszt! Játékunk kapcsán is hasznos tudnivalók olvashatók a linken!)

Játékunk kérdése a következő:

Melyik színész alakítja a Hurok című film főkarakterét, Ádámot?

A) Gálvölgyi János B) Csányi Sándor C) Száraz Dénes A helyes válasz betűjelét

április 20-án, szerdán 12 óráig

várjuk a

szegedma.hujatek@gmail.com

-ra. A helyes választ küldők között

páros mozijegyeket sorsolunk ki

, amiket a Cinema City komplexumában válthatnak be! A szerencsés nyerteseket azon az e-mail címen keresztül értesítjük, amelyről a megfejtés érkezett. A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.