Rekordokat döntött bemutatója hétvégéjén az Az című Stephen King-horroradaptáció

2017. szeptember 10., vasárnap · Hozzászólok

Minden idők legnagyobb bemutató-hétvégi bevételű horrorfilmjévé vált a New Line és a Warner Bros. stúdiók Az című Stephen King-horroradaptációja, amelyre 117,2 millió dollár értékben váltottak jegyet az észak-amerikai mozilátogatók – adta hírül a Varity.com. Tovább »

Harmincnégy év után vette le műsoráról egy mozi az Elfújta a szél című filmet annak “rasszizmusa” miatt

2017. augusztus 28., hétfő · Hozzászólok

Harmincnégy év után vette le műsoráról a memphisi Orpheum mozi az Elfújta a szél című filmet, mert többen tiltakoztak annak “rasszizmusa” miatt – írta a Breitbart News című jobboldali hírportál a mozi közlése alapján vasárnap. Tovább »

Szeptember végétől vetítik a magyar mozikban a Salamon király kalandjai című új rajzfilmet

2017. augusztus 24., csütörtök · Hozzászólok

Szeptember 28-tól vetítik a magyar mozikban a csaknem 700 millió forintból megvalósított Salamon király kalandjai című új magyar családi rajzfilmet, amely a József Attila-díjas Böszörményi Gyula forgatókönyvíró, valamint a több népszerű animációs filmet is jegyző Albert Hanan Kaminski belga rendező közreműködésével készült. Tovább »

Hétvégi programajánló: élvezzük együtt a hétvégét!

2017. július 22., szombat · Hozzászólok

programajanlo

Vízitúrázás, I. Holdfény Éjszakai Félmaraton, vadasparki kalandok és még sok más vár a hétvégén a szegediekre. Tovább »

Csütörtöki programajánló: a Brazilok ismét a mozi vásznon, illetve Jazz zene egészen Görögországból

2017. július 20., csütörtök · Hozzászólok

brazilok_film

Délután a Belvárosi moziban egy remek vígjáték várja mindazokat, akik szeretnének végre egy kis komikumot látni a magyarságról. Este pedig Jazz dallamok érkeznek hozzánk, egészen Görögországból. Akinek pedig ez sem lenne elég folytathatja a szórakozást a Tisza DOKK-on. Tovább »

A szépség és a szörnyeteg továbbra is vezeti az észak-amerikai kasszasikerlistát

2017. március 26., vasárnap · Hozzászólok

Továbbra is a Disney játékfilmje, A szépség és a szörnyeteg vezeti az észak-amerikai kasszasikerlistát: a hétvégén 88,3 millió dollárral (25,3 milliárd forinttal) növelte bevételeit, és globálisan átlépte az 500 millió dolláros jegybevételt – számolt be róla vasárnap a Variety.com. Tovább »

A Saul fia nyerte a legjobb idegen nyelvű film díját a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia díjkiosztóján

2017. február 13., hétfő · Hozzászólok

A Saul fia nyerte a legjobb idegen nyelvű filmnek járó elismerést a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) vasárnap esti londoni díjkiosztóján. A többi kategóriában a Kaliforniai álom (La La Land) vitte el a fődíjak zömét. Tovább »

A Zsivány Egyes nem talált legyőzőre a karácsonyi mozis hétvégén sem

2016. december 27., kedd · Hozzászólok

Az űrsorozat első különálló filmje, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet második hete tartja vezető helyét az észak-amerikai mozipénztáraknál, a négynapos ünnepi hétvégét is fölényesen nyerte – összegezte a becsléseket a The Hollywood Reporter. Tovább »

Barátságos óriással találkoztak az ÁGOTA-s gyerekek

2016. december 15., csütörtök · Egy hozzászólás

15451231_1339051862792592_917834859_n

Elmenni a moziba, és megnézni egy mesefilmet egy család életében nem számít különös dolognak, de vannak gyerekek, akikért sokaknak kell összefogniuk, hogy egy ilyen vidám program nekik is természetes legyen. A napokban csaknem kétszáz, családból kiemelt fiatal nézhette meg Szegeden a Barátságos óriás című filmet, ingyen, a Belvárosi mozi felajánlása jóvoltából. Tovább »

Szegedre látogatott A martfűi rém + FOTÓK, KRITIKA, VIDEÓ

2016. november 9., szerda · Hozzászólok

martfuirem

A Belvárosi Moziban tartott vetítést követően a rendező, az operatőr és a főszereplő beszélt az új magyar filmről. Az összes gyilkosságot vászonra vitte Sopsits Árpád, mert csak így értheti meg a néző a gyilkos eldurvulását. Tovább »

Következő oldal »