Pünkösdölő Ópusztaszeren!

2017. június 3., szombat · Hozzászólok

punkosdolo_onte

A pünkösd a kereszténység egyik legfontosabb ünnepe, a húsvét utáni hetedik vasárnapon és hétfőn tartott pünkösd alkalmával a Szentlélek kiáradását ünnepeljük. A kétnapos program alkalmával a már-már elfeledett hagyományokat, a Dél-Alföldhöz kapcsolódó szép népszokásokat elevenítik fel a skanzenben. Tovább »

Több szatyornyi játékot kaptak a bohócdoktorok + FOTÓK

2016. szeptember 22., csütörtök · Hozzászólok

jatekatado004kfTöbb szatyornyi játékot kaptak a Mosolykommandó Alapítvány bohócdoktorai. A felajánlás a szegedi Együttműködéssel a gyermekekért Alapítvány részéről érkezett, a plüssállatok és egyéb játékok a gyermekklinika kis betegeihez kerülnek.
Tovább »

Újra fegyverben a hét mesterlövész – nézze meg a SZEGEDma.hu-val!

2016. szeptember 22., csütörtök · Hozzászólok

A_het_mesterlovesz_plakatSzeptember 22-től játsszák a hazai mozik Antonie Fuqua rendező új filmjét, a klasszikus A hét mesterlövész modern újraértelmezését. A SZEGEDma.hu játékával néhány szerencsés ólvasónk jegyet nyerhet a rendkívül látványosnak és izgalmas ígérkező westernre!
Tovább »

Nyerjen páros belépőt a Szent Gellért Fesztiválra a SZEGEDma.hu-val!

2016. szeptember 16., péntek · Hozzászólok

szent_gellert_fesztival_hetvo51_gs

Kilencedszer tiszteleg komolyzenei fesztivállal a Szeged-Csanádi Egyházmegye Szent Gellért előtt. A szeptember 24-én kezdődő IX. Szent Gellért Fesztiválra most páros belépőt nyerhet játékunkkal! Tovább »

Fa- és műanyag játékokat vizsgált a fogyasztóvédelem + VIDEÓ

2016. június 14., kedd · Hozzászólok

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság évről évre vizsgálja, hogy a boltokban kapható gyermekjátékok biztonságosak-e. A cél a kereskedelemből kiszűrni a veszélyes játékokat. A mostani ellenőrzés során 83 fajta játékból 25-féle bizonyult veszélyesnek.
Tovább »

A fogyasztóvédelem által vizsgált gyerekjátékok több mint fele veszélyes volt

2016. március 8., kedd · Hozzászólok

baba_rongybaba_jatek_gyerekkor

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság által vizsgált 81 féle gyerekjáték közül 48 termék fulladás, szemsérülés vagy tartós egészségkárosodás veszélyét hordozta; a kockázatos játékok listája megtalálható a hatóság honlapján.
Tovább »

Tanulságos játékra hívják a szegedi párokat

2016. február 9., kedd · Hozzászólok

parkapcsolat_hazassag_szerelem

Értékes nyereményekért hirdet játékot párkapcsolatban élőknek Szeged-Csanádi Egyházmegye Pasztorális Helynökségének CsaládKözPontja a Házasság Hete programsorozathoz kapcsolódóan.
Tovább »

A karácsonyi időszakban akár éves bevételük nagyobb részét is megtermelhetik a játékboltok

2015. december 3., csütörtök · Hozzászólok

baba_rongybaba_jatek_gyerekkor

A játékboltok éves bevételük nagyobb részét is elérhetik a karácsonyi szezonban, az átlagos kosárérték az évközi 6200 forintról átlagosan 9800 forintra emelkedik, a 40-50 milliárd forintos piac az idén tovább bővülhet – derül ki a játékkereskedők MTI-hez eljuttatott felméréseiből.
Tovább »

Nyerjen páros belépőt a Szent Gellért Fesztiválra a SZEGEDma.hu-val!

2015. szeptember 14., hétfő · Hozzászólok

szent_gellert_fesztival14_gs

Az egyházmegye első püspöke, Szent Gellért ünnepéhez kapcsolódóan nyolcadik alkalommal rendeznek nemzetközi komolyzenei koncertsorozatot Szegeden. Amennyiben helyesen válaszol kérdésünkre, kétszemélyes belépőt nyerhet a szegedi Szent Gellért Fesztivál komolyzenei koncertjeire. Tovább »

Játssz velünk, nyerj SZIN napijegyet és bérletet!

2015. augusztus 15., szombat · Egy hozzászólás

SZIN1-105

Idén 6 napos lesz a SZIN, ráadásul nem is akármilyen hétfővel veszi kezdetét a fesztivál augusztus 24-én, hiszen a nyitó nap világsztárja a Szegeden is közkedvelt Scooter lesz. Válaszolj kérdésünkre és kövess minket a Facebookon, hogy bérletet és napijegyet nyerhess! Tovább »

Nyerjen páros belépőt a Molnár Dixieland Band évadnyitó koncertjére!

2015. március 17., kedd · Hozzászólok

dixie51joTrombitapárbajjal kezdi 51. évadát a Molnár Dixieland Band – március 28-án az IH Rendezvényközpontban Forgács László és Lázár István “csatázik” a tradicionális jazz improvizációinak területén. Játsszon velünk, nyerjen páros belépőt az egyedülálló koncertre! Tovább »

A mágneses játékok többsége nem felel meg az előírásoknak

2014. szeptember 2., kedd · Hozzászólok

A mágneses játékok kiemelkedően nagy arányban nem felelnek meg az előírásoknak, a mechanikai és villamos laboratóriumban vizsgált játékok 43 százaléka tartalmazott a gyermekekre veszélyes mágnest – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) keddi, MTI-hez eljuttatott közleményében. Tovább »

Nyerjen jegyet a szabadtérire! – Švejk, a derék elsőháborús katona

2014. július 21., hétfő · Egy hozzászólás

svejk3_gs

Nem tudja milyen programot válasszon hétvégére? Szívesen ellátogatna a szegedi szabadtéri előadásaira? Megkísértené szerencséjét? Játsszon páros belépőkért a szabadtéri színház elő újszegedi előadására, a Švejk, a derék elsőháborús katona című komédiára.
Tovább »

Nyerjen jegyet a szabadtérire! – Elfújta a szél

2014. július 14., hétfő · Egy hozzászólás

elfujtaaszelszabopszilveszter

Nem tudja milyen programot válasszon hétvégére? Szívesen ellátogatna a szegedi szabadtéri előadásaira? Megkísértené szerencséjét? Játsszon páros belépőkért a szabadtéri színház harmadik előadására, az Elfújta a szél című musicalre.
Tovább »

Következő oldal »