Bulvár

Vita hevében ütötte meg ismerősét

Vita hevében ütötte meg ismerősét

2016. március 29., kedd
Vita hevében ütötte meg ismerősét

Előzetes szóváltást követően két alkalommal megütötte ismerősét egy helybéli lakos Királyhegyesen. M. László ellen garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon - írja a police.hu.

Az egyik királyhegyesi szórakozóhely előtt március 26-án este keveredett szóváltásba a 40 éves férfi egy helybéli ismerősével, akit ittassága miatt a kocsmában nem akartak kiszolgálni.

M. László

a vita közben váratlanul két alkalommal megütötte a sértettet, aki a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A feltételezett elkövető erőszakos cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen. A 40 éves királyhegyesi lakost a szórakozóhely közelében a rendőrök elfogták, gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Ellene garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.