VIP-parkolóbotrány: Botka MSZP-s kifizetőhellyé tette Szegedet?

2017. július 14., péntek · 19 hozzászólás

szabo_balint_mako

Költségvetési csalás, hivatali vesztegetés, valamint hivatali vesztegetés elfogadásának gyanúja miatt tett feljelentést a Makói Rendőrkapitányságon Szabó Bálint. A jogász állítja, több mint másfél millió értékben kapott kombinált szegedi parkolóbérleteket egy korábbi MSZP-s országgyűlési képviselő, akinek semmi köze nem volt az érintett időszakban a megyeszékhelyhez, s ezzel megvalósulhatott a tiltott pártfinanszírozás is. Tovább »

Lopás bűntettének gyanúja miatt nyomoz a rendőrség

2016. október 28., péntek · Hozzászólok

A Makói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntettének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen. Az ügyben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki. Tovább »

Elismeréseket adtak át Csongrád megyei rendőröknek

2016. október 21., péntek · Hozzászólok

kep5_47

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapjának 60. évfordulója alkalmából az országos elismerésekhez gratulált, majd megyeieket adott át Dr. Lukács János r. dandártábornok a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője október 21-én – írja honlapján a police.hu. Tovább »

Autót vittek el egy makói telephelyről

2016. október 17., hétfő · Hozzászólok

kekfeny_rendorseg_szirena

Magánlaksértés és jármű önkényes elvételének megalapozott gyanújával indított eljárást a Makói Rendőrkapitányság négy fiatal férfi ellen, akik egy makói cég telephelyéről erőszakkal vittek el egy autót. A járművet később hátrahagyták – tájékoztatott a police.hu. Tovább »

Ezer forintért verekedett egy 19 éves magyarcsanádi fiú

2015. szeptember 19., szombat · Hozzászólok

A megalapozott gyanú szerint M. Attila szeptember 9-én a délutáni órákban megjelent ismerőse házánál, Magyarcsanádon, a József Attila utcában. A gyanúsított előzetes szóváltást követően megütötte az ingatlan tulajdonosát, aki ennek következtében nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.
Tovább »

Hamis rendszámmal és alvázszámmal jelentkezett kilépésre Nagylaknál

2015. szeptember 8., kedd · Hozzászólok

nagylak_mercedes_police

Egy román férfi jelentkezett kilépésre a nagylaki határátkelőhelyen egy belga honosságú Mercedes Viano vezetőjeként. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a jármű rendszáma és alvázszáma nem egyezik meg a forgalmi engedélyben szereplő adatokkal.
Tovább »

Jótékony célra adták vérüket a Csongrád megyei rendőrök

2015. február 12., csütörtök · Hozzászólok

rendor_veradas_police

A 2008-ban Esztergomban hősi halált halt rendőr, Borbély Zoltán posztumusz r. hadnagy emléke előtt tisztelegve adott vért Csongrád megye 87 rendőre február 11-én.
Tovább »

Zsarolás, fenyegetés és 19 migráns egy kisteherautóban

2015. január 21., szerda · Hozzászólok

fegyveres_kenyszerites_police

Késsel kényszerítette ismerősét egy csanádpalotai nő, hogy vigye el Makóra – adta hírül a police.hu.
Tovább »

Következő oldal »