Sport

Ünnepséggel készül a Pick Szeged a 10 éves EHF-kupagyőzelem emlékére

Ünnepséggel  készül a Pick Szeged a 10 éves EHF-kupagyőzelem emlékére

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. május 8., szerda
Ünnepséggel  készül a Pick Szeged a 10 éves EHF-kupagyőzelem emlékére

Már tíz éve, 2014. május 18-án nyerte meg Berlinben az EHF-kupát az OTP Bank - Pick Szeged. Ennek kerek évfordulója egészen pontosan jövő szombaton lesz. Ünnepi eseményekkel készül a szegedi klub.

 

Micsoda nap volt. Azóta is sokat emlegetjük 2014. május 18-át. Klubunk történetének első nemzetközi sikerét értük el, Berlinben megnyertük az EHF-kupát

- írták a szegedi klub honlapján.

Jövő szombaton éppen ezen a napon Tatabányán a Magyar Kupa elődöntőjében szerepel majd a Pick, amikor 10 éves lesz, hogy „Berlin felett kék lett az ég!”

Erre a szép jubileumra készül a Pick Szeged.  Jövő kedden (május 14-én) a Pick Arénában található szurkolói boltban kiállítják az EHF-kupát, így nyitvatartási időben bárki készíthet majd egy közös fotót a díszes serleggel.

Másnap, szerdán (május 15.) 17 és 18 óra között Marko Krivokapics, Vadkerti Attila és Mikler Roland lesz a shop vendége, így a három meghívott vendéggel lehet közös képet készíteni, illetve aláírást kérni. Már készülnek az aláírókártyák, így érdemes lesz eljönni erre az ünnepi eseményre.

Az idei szezonban már csak egyszer lép pályára a Pick Arénában a Szeged, méghozzá május 29-én (szerda) 18 órakor a bajnoki döntőben a Veszprém ellen. A meccs előtt köszöntik majd az EHF-kupa-győztes csapatot. Egyre több játékos és stábtag jelzett már vissza, hogy ott lesz a ceremónián, hogy együtt ünnepeljék meg ezt a mind a mai napig felejthetetlen győzelmet. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.