Előzetes letartóztatásban a férfi, aki baltával törte be a villamos ablakát Szegeden

2017. május 30., kedd · 2 hozzászólás

A Szegedi Járásbíróság nem jogerősen elrendelte annak a férfinak az előzetes letartóztatását, akit felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt vasárnap vett őrizetbe a rendőrség. A bíróság döntése alapján a gyanúsított előzetes letartóztatása június 30-ig tart. Tovább »

Vádemelés a szurkálással végződő karácsonyi kocsmai verekedés ügyében

2017. április 4., kedd · Hozzászólok

A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a két hódmezővásárhelyi férfival szemben, akik 2015. Karácsonya előtti napon keveredtek nézeteltérésbe egy helybeli szórakozóhelyen. Tovább »

A rendőrség hat esetben intézkedett az állami rendezvény helyszínén

2017. március 15., szerda · 13 hozzászólás

A rendőrség hat esetben intézkedett szerdán Budapest belvárosában, a március 15-ei állami rendezvény helyszínén, illetve annak közelében – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Magyar Nemzeti Múzeumnál tartott díszünnepség után a rendőrség honlapján. Tovább »

Fellebbezett az ügyészség a migránsokat bántalmazó László Petra ügyében

2017. január 17., kedd · 7 hozzászólás

laszlo_petra_02

Súlyosításért fellebbezett az ügyészség a 2015 szeptemberében Röszke külterületén a rendőrsorfalat áttörő migránsokat megrúgó László Petra ügyében – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI érdeklődésére. Tovább »

Első fokon bűnösnek mondta ki a bíróság László Petrát, három évre próbára bocsátották (FRISSÍTVE)

2017. január 12., csütörtök · 60 hozzászólás

laszlo_petra_per06_gs

Garázdaság vétségében bűnösnek mondta ki, és három évre próbára bocsátotta első fokon a Szegedi Járásbíróság csütörtökön azt az operatőrt, aki 2015 szeptemberében Röszke külterületén a rendőrsorfalat áttörő migránsokat rúgott meg. Tovább »

Vádat emeltek a migránsokat megrúgó operatőrrel szemben

2016. szeptember 7., szerda · 27 hozzászólás

laszlo_petra

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség szerdán vádat emelt azzal az operatőrként dolgozó nővel szemben, aki tavaly szeptemberben Röszke külterületén a rendőrsorfalat áttörő migránsokat rúgott meg.
Tovább »

Illegális bevándorlás: két kiskunhalasi menekültügyi intézményben is verekedés alakult ki

2016. július 15., péntek · Hozzászólok

Dulakodás alakult ki egy algériai és egy afgán idegenrendészeti őrizetes között a kiskunhalasi őrzött szálláson csütörtökön kora este, néhány órával később pedig többen összeverekedtek a befogadóközpontban – tájékoztatott a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.
Tovább »

Szabó Bálint: Botka László gyáva!

2016. május 18., szerda · 46 hozzászólás

szabo_b_sajttaj02_gs

Panasszal fordult a Szegedi Rendőrkapitánysághoz a garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt kedden előállított Szabó Bálint. A Cserepes sori piac kereskedőinek érdekképviselője szerint koncepciós eljárás zajlik ellene, és vitatta a rendőri intézkedés jogszerűségét.
Tovább »

Rendezvényre akart bejutni, garázdálkodott

2016. április 9., szombat · 5 hozzászólás

Egy szegedi, zártkörű rendezvényre akart bejutni az a helybeli férfi, aki a falból kitépett ereszcsatornával verte a vendéglő ajtaját. S. Csaba ellen garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasol a Szegedi Rendőrkapitányság – írja a police.hu. Tovább »

Verekedés volt és több lövés is eldördült vasárnapra virradóra egy budapesti szórakozóhelynél

2015. szeptember 20., vasárnap · Hozzászólok

Verekedés, dulakodás alakult ki és egy gumilövedékes fegyverből több lövés is eldördült vasárnapra virradóra egy VII. kerületi szórakozóhelynél, a történtek során egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült – közölte az MTI megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Tovább »

Nyomozást rendeltek el a migránsokat bántalmazó operatőr ellen

2015. szeptember 10., csütörtök · Hozzászólok

laszlo_petra

A Szegedi Járási Ügyészség garázdaság vétségének gyanúja miatt nyomozást rendelt el azzal az operatőrrel szemben, aki a feljelentés szerint szerdán több menekültet bántalmazott a röszkei rendőrségi gyűjtőpontnál – tájékoztatta a Csongrád megyei főügyészhelyettes csütörtökön az MTI-t.
Tovább »

Következő oldal »