Bulvár

Telt házas pótszilvesztert tartottak a tarjáni nyugdíjasok + FOTÓK

Telt házas pótszilvesztert tartottak a tarjáni nyugdíjasok + FOTÓK

2016. január 16., szombat
Telt házas pótszilvesztert tartottak a tarjáni nyugdíjasok + FOTÓK
let_potszilveszter38_gs

Nagyszerű hangulatban tartották meg a L.É.T. Önkéntes Mozgalom nyugdíjas klubjai pótszilveszteri mulatságukat pénteken a Tarjáni Kulturális és Közösségi Centrumban.

A klubok hagyományosan minden hónapban legalább egy alkalommal szerveznek nagyobb szabású közösségi rendezvényt egymás között, sőt, ezúttal Petőfitelepről és Kecskéstelepről is csatlakoztak hozzájuk szépkorúak. A megjelenteket

Kothencz János

, a L.É.T. Önkéntes Mozgalom alapítója köszöntötte, majd a zene és a tánc vette át a főszerepet. Az év első nagy bulijára megközelítőleg 150 nyugdíjas látogatott el, és szórakozott önfeledten, kiváló hangulatban. Mint a helyszínen elhangzott, a centrumban minden hétköznap reggel 9 és délután 14 óra között közösségi teadélelőttökre várják az érdeklődőket, ami lehetőséget nyújt az egymással való beszélgetésre, kártyázásra, társasjátékozásra, sakkozásra, könyv- és újságolvasásra egyaránt.

Fergeteges hangulatú pótszilveszteren buliztak a tarjáni nyugdíjasok - részletek fotókkal ITT: http://szegedma.hu/?p=601663

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. január 15.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.