6-7000-ren az ÁGOTA családi napján + FOTÓK

2017. június 3., szombat · 3 hozzászólás

agota_integracios_nap103_gs

Fagylalt, vattacukor, csokoládé – többek között ezekkel a finomságokkal várták az ÁGOTA Alapítvány és a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató gyermek, családi, közösségi és integrációs napjának résztvevőit a Zápor tónál. A trambulin, a kézműves foglalkozások és játékos vetélkedők ezúttal is ezreket vonzottak a rendezvényre, amelynek a célja az önfeledt kikapcsolódáson túl az is volt, hogy ráirányítsa a figyelmet a nevelőszülői hivatásra. Tovább »

Milliárdok jutnak új bölcsődékre, bölcsődék felújítására + FOTÓK

2017. május 30., kedd · 2 hozzászólás

cof

Átalakul a bölcsődei ellátás rendszere az idei évtől, a folyamat 2018 végén zárul. Az uniós források mellett hazaiak is jutnak, akár új, kisebb közösségeknek előnyös, bölcsődék kialakítására. A miniszteri biztos szerint szakítani kell azzal a nézettel, hogy csupán szociális kérdésről van szó, hiszen elsősorban szülők munkavállalását segíti az elhelyezés. Tovább »

Középpontban a gyermek boldogulása – V. ÁGOTA® Országos Gyermekvédelmi Konferencia

2017. május 17., szerda · Hozzászólok

agota_orszagos_konferencia25_gs

Bármilyen jogszabályi háttér is van, ettől független, hogy a családjukból kikerült gyermekek felé szeretettel kell fordulni ahhoz, hogy a gyógyulás útján elindulhassanak – hangzott el az V. ÁGOTA® Országos Gyermekvédelmi Konferencián az IH Rendezvényközpontban. Tovább »

Bűnmegelőzési nap a Csongor téri Közösségi Házban az ÁGOTA fiataljainak

2017. április 12., szerda · Hozzászólok

bunmegelozes04_gs

A bűnmegelőzés témakörében szerveztek előadást az ÁGOTA Kulturális és Közösségi Központban. A rendezvény nemcsak a fiatalokat, hanem a középkorúakat és az időseket is megszólította, így csökkentve a generációk közötti szakadékot. Ősszel bűnmegelőzési fesztivált is tart a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató és az ÁGOTA Alapítvány. Tovább »

Következő oldal »