Középpontban a gyermek boldogulása – V. ÁGOTA® Országos Gyermekvédelmi Konferencia

2017. május 17., szerda · Hozzászólok

agota_orszagos_konferencia25_gs

Bármilyen jogszabályi háttér is van, ettől független, hogy a családjukból kikerült gyermekek felé szeretettel kell fordulni ahhoz, hogy a gyógyulás útján elindulhassanak – hangzott el az V. ÁGOTA® Országos Gyermekvédelmi Konferencián az IH Rendezvényközpontban. Tovább »

Bűnmegelőzési nap a Csongor téri Közösségi Házban az ÁGOTA fiataljainak

2017. április 12., szerda · Hozzászólok

bunmegelozes04_gs

A bűnmegelőzés témakörében szerveztek előadást az ÁGOTA Kulturális és Közösségi Központban. A rendezvény nemcsak a fiatalokat, hanem a középkorúakat és az időseket is megszólította, így csökkentve a generációk közötti szakadékot. Ősszel bűnmegelőzési fesztivált is tart a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató és az ÁGOTA Alapítvány. Tovább »

Hajvágással, frizurakészítéssel jótékonykodtak + FOTÓK

2017. április 9., vasárnap · Hozzászólok

jotekonysagi_hajvagas37_gs

Kétszázötven gyerek haját vágta le huszonhét fodrász a Csongor téri Közösségi Házban az immár ötödjére megtartott jótékonysági hajvágás keretében, amit a Komárom-Esztergom megyei Segítő Jóbarátok csapata szervezett. Tovább »

Önfeledt hangulatban telt a L.É.T. Egyesület nyolcadik Dalos Találkozója + FOTÓK

2017. április 2., vasárnap · 3 hozzászólás

BC5K2341

A kikapcsolódás, a feltöltődés, az egymásra találás, a közös élménykeresés jegyében találkoztak a nyugdíjas népdalkörök szombaton Szegeden. Tovább »

Komolyzenei sorozatot indított a Csongor téri Közösségi Ház

2017. március 29., szerda · Egy hozzászólás

zenei_est11_gs

Új kezdeményezés bontakozott ki a Csongor téri Közösségi Házban, komolyzenei programsorozatot indítottak. A cél, hogy népszerűsítsék a kultúrát, és minél több szegedivel megismertessék a komolyzene szépségét. Tovább »

Következő oldal »